Halucinant! Un fotomodel din Brazilia își prezintă iubitul de doar 13 ani

in Evenimente/Extern/Stiri online

De câteva zile, presa din străinătate ține pe prima pagină cazul unui fotomodel din Brazilia care a postat pe mediile de socializare fotografii cu iubitul său de doar 13 ani. Monique Motta se laudă cu escapadele romantice alături de copil, ba mai mult afirmă că acesta este iubirea vieții ei.fotom 2

Imediat internauții au început să bombardeze postările femeii cu critici și acuzații de corupere de minori, motiv pentru care Monique a șters toate imaginile. Cu toate acestea, câteva imagini au fost salvate de utilizatorii rețelelor de socializare.

Identitatea adolescentului nu a fost încă stabilită, singura informație despre el fiind un nickname din mediile sociale, și anume Mello Patrick. fotomDespre acesta, presa internațională afirmă că ar fi fiul unui multimilionar din Brazilia, iar familia copilului ar fi la curent cu relația de dragoste pe care o trăiește fiul lor cu o femeie mai mare cu 17 ani. Situația financiară a familiei adolescentului este motivul gestului incredibil al fotomodelului, pe care îl consemnează aproape toți internauții.

Autoritățile nu au luat încă măsuri împotriva femeii, iar oamenii și-au exprimat indignarea, făcând referire la consecințele infracțiunii de corupere de minori, chiar dacă nu e deloc obișnuit ca o femeie să fie în prim plan.

sursă foto: laguiadelvaron.com

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.