Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Horoscop 4 octombrie 2017. Zodia care își îmbunătățeste relația de cuplu

in Stiri online

(BALANŢĂ)
Întâlnire cu cineva care-şi doreşte să fiţi împreună şi dacă-i împărtăşiţi sentimentele o să-i daţi o veste bună. Se-ntâmplă tot felul de lucruri noi care să vă suscite interesul, să v-ajute să avansaţi la slujbă, la şcoală, să fie un succes neaşteptat.

(SCORPION)
E posibil să vi se ceară ajutorul, vreun prieten se afla în impas şi o să faceţi tot ce vă sta în putinţă să-l scoateţi din încurcătură. O să cheltuiţi nişte bani pentru c-or s-apara situaţii ieşite din nota obişnuită şi o să achitaţi taxe, facturi, să nu rămâneţi datori nimănui.

(SĂGETĂTOR)
Or să apară nişte beneficii de imagine şi o să profitaţi de-aici încolo de o astfel de situaţie şi începeţi o afacere, vă relansaţi în carieră. Poate ieşiţi cu grupul de prieteni la o plimbare, faceţi un pic de sport, va-ndeletniciti cu activităţile preferate şi o să fie o efervescentă, o să vă destindeţi.

(CAPRICORN)
Se poate să vă invite cineva la un spectacol, la o recepţie, să luaţi masa în oraş, c-aveţi ceva de sărbătorit. Vi se propune ceva nou de lucru, poate fi în paralel cu serviciul şi o să găsiţi parteneri de afaceri, sponsori, se vor găsi oameni care să vă susţină proiectele.

(VĂRSĂTOR)
O să vă invite cineva să vă petreceţi week-end-ul în altă localitate, poate în străinătate şi să vă prindă bine o escapadă turistică. O să primiţi o aprobare, să vă luaţi casă, maşina, un concediu, poate, sau să vindeţi ceva la care aţi lucrat de o bună bucată de vreme şi să rezolvaţi mai multe treburi deodată.

(PEŞTI)
Or să vă reuşească demersurile care ţin de bani şi o să vă asiguraţi un cont de rezervă, să nu mai daţi din colţ în colţ dacă se-ntâmplă ceva. Se poate să scoateţi nişte bani din buzunar ca să evitaţi o amendă, să vă achitaţi urgent de nişte obligaţii şi să treceţi şi pe la doctor dacă sunt ceva probleme de sănătate.

(BERBEC)
Se poate să faceţi cunoştinţă cu diferite persoane care or să facă parte din viaţa voastră – la o petrecere, undeva, după serviciu. O atmosferă mai destinsa, la serviciu, şi totuşi e activitate intensă, şi se poate să câştigaţi şi mai mulţi bani, în perioada asta, şi s-aveţi de cheltuială.

(TAUR)
Poate rezolvaţi nişte probleme legate de copii, şi o să-i daţi la creşă, la grădiniţă, la nişte cursuri speciale, ori le găsiţi o bonă. Aveţi chef de treabă şi chiar o să fie nevoie c-ar fi ceva nou de făcut la serviciu şi n-ar fi exclus nici acasă să nu fiţi scutiţi de treabă, zilele – astea, nu numai azi.

(GEMENI)
O să vă caute cineva care se simte atras de voi şi vrea să vă vedeţi mai des ca să-şi dea seama dacă există compatibilitate între voi, sau nu. Poate va-ngrijiti mai mult de voi, vă faceţi abonament la o sală de sport, la piscină, la cosmetică, masaj şi alte proceduri care să v-ajute să fiţi fresh, revigoraţi.

(RAC)
Veţi apela la fondurile de rezerva că să plătiţi, chiar şi în rate mobilă pentru casa, ori un frigider, un televizor, ce-aveţi nevoie. O să vă faceţi timp să ieşiţi cu colegii, cu prietenii, să şi lucraţi la ceva împreună şi să vă destindeţi, să ieşiţi la o terasă, vă duceţi la un film, la un spectacol, un concert.

(LEU)
Poate-ati stabilit, deja, unde plecaţi în week-end, cu cine, pentru câte nopţi, cu ce agenţie de turism – pare să fie totul aranjat. Vă aflaţi într-o perioadă febrilă – din punct de vedere intelectual şi o să aveţi rezultate speciale la şcoală, la testele pentru interviu, angajare, sau poate sunteţi autodidacţi.

(FECIOARĂ)
Relaţia cu partenerul de cuplu promite să fie mai bună, sudata, cu mai puţine reproşuri, să fiţi şi voi fericiţi. O să vă mai gândiţi, mai negociaţi până să daţi verdictul în cazul semnării unui contract, ca să fiţi siguri c-aţi ales ce e cel mai bun pentru voi, şi ai vostri bineinteles.

Sursa: stirileprotv.ro

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Stiri online

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate