Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Hrana aduce viata eterna – Rostul binecuvantarii

in Religie

Observati-va in timp ce mincati si veti constata care este gradul vostru de evolutie. Daca nu aveti respect pentru hrana pe care Dumnezeu v-a trimis-o, pentru cine aveti atunci? Numai cind veti respecta hrana veti intelege vorbele lui Iisus ” Mincati, acesta este trupul Meu; beti acesta este singele Meu”… si „Cel care va minca din trupul Meu si va bea singele Meu va avea viata eterna”. Aceasta hrana este deja binecuvintata si daruita de Creator si dovada este ca ea ne daruieste viata. Dumnezeu este in aceasta hrana sub forma de viata. Sa nu credeti ca aceasta hrana are nevoie de binecuvintarea oamenilor pentru a da viata, nu, inainte ca omul sa fi binecuvintat hrana ea este deja binecuvintata de catre Cer. Dumnezeu este viata si din moment ce hrana va aduce viata, inseamna ca ea  il contine pe Dumnezeu.

Voi spuneti: „si atunci, nu trebuie sa binecuvintam hrana inainte de masa? Da, trebuie s-o facem, dar trebuie sa stiti mai intii ce este acea binecuvintare si la ce serveste ea. O binecuvintare este un fel de ceremonie, de ritual magic. Prin cuvintele, gesturile, gindurile persoanei care pronunta formula de binecuvintare, hrana este impregnata, patrunsa si invaluita de emanatii, de fluide care-o pregatesc sa intre in armonie cu cei care o consuma. Astfel se creeaza un contact, o adaptare in domeniul corpurilor subtile, ceea ce permite omului sa recepteze mai bine elementele benefice continute in aceasta hrana. Totusi binecuvintarea umana are puteri limitate. Daca era asa usor sa se introduca viata divina printr-o simpla binecuvintare omeneasca, se putea binecuvinta o bucata de lemn, metal sau o piatra si se putea minca. Daca binecuvintam pietrele, lemnul, metalele introducem in ele un anume grad de viata, dar aceasta viata nu poate hrani oamenii  poate avea alte efecte asupra lor dar nu-i poate hrani.

Daca hrana omului da viata omului, este pentru ca ea poseda deja o viata care a fost introdusa de Creator, dar are nevoie de a fi activata si trebuie trezita, incalzita prin binecuvintarile noastre si mai ales prin recunostiinta noastra. Mincam pentru a primi viata pe care Dumnezeu sau daca vreti Natura a depus-o in hrana. Masa este ca si conceperea unui copil. Prin hrana Hristos ne da viata si daca constientizam ca astfel primim corpul si singele lui Hristos intram in contact cu spiritul sau.

Se poate ca noi sa nu fi gindit niciodata despre hrana in maniera asta. Dealtfel sa stiti ca in noua rasa care va veni, oamenii vor fi instruiti asupra acestor metode, li se va revela ca hrana, ca hranirea  nu este un proces atit de simplu, obisnuit si dispretuit asa cum se considera si ca Dumnezeu a ascuns dincolo de acest act cotidian de a minca, posibilitatea de a face o munca psihica de cea mai mare importanta.

Vor intelege astfel ca nutritia poate fi pentru ei un mijloc de perfectionare.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

Latest from Religie

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate