Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Hyper –Tum

in Sanatate

medicamente-1369907684

Adjuvant fitoterpeutic în boli tumorale benigne sau maligne.

Compoziţie: Herba Prunellae, Radix inulae, Folium Farfarae, Radix Saponariae rubrae, Folium Ginko-Biloba, Rhizoma Iridis germani, Herba Geranii macrorrhiza, Herba Menthae, Herba Serpylli, Folium Juglandis, Herba Leonuri, Herba Galii aparine, Herba Basilici, Herba Hordeum vulgare.

Proprietăţi: antiinflamator, citotoxice (antitumorale).

Recomandări: adjuvant în tratamentul preventiv şi curativ al bolii canceroase prin stimularea imunităţii organismului (creşterea fagocitozei) inhibarea carcinogenezei prin stimularea unor enzime, efectul fiind inhibarea diviziunii celulelor cancerigene, depurarea organismului de reziduurile care rămân în urma administrării citostaticelor şi în acelaşi timp, potenţarea efectului medicamentului de sinteză. Recomandăm regim alimentar bogat în fructe, legume şi seminţe, evitarea poluării, stresului.

Mod de utilizare: 2 capsule de 3 ori pe zi.

Producător Hypericum Baia Mare Str Piaţa Revoluţiei nr 3/26 Laboratoare com Deseşti Jud Maramureş tel 0744279284

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

Latest from Sanatate

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate