Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

I-au prins cu o jumătate de tonă de peşte în căruţă!

in Articole/Centru Media/Evenimente/Stiri online

   Poliţiştii de frontieră tulceni au prins un cetăţean care transporta, într-o căruţă, 482 kg peşte plus nouă plase de pescuit monofilament.

   În ziua de 9 martie 2017, în jurul orei 16, poliţiştii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Tulcea, au oprit pe raza localităţii de frontieră Sălcioara, un atelaj hipo condus de cetăţeanul român M.C., în vârstă de 26 ani, cu care transporta nouă unelte de plasă de tip monofilament în care se afla o cantitate însemnată de peşte. „În urma cântăririi au rezultat 482 kg peşte din speciile caras, şalău, biban, babuşcă şi ştiucă, în stare proaspătă, pentru care bărbatul nu a putut prezenta documente de provenienţă şi transport”, anunţă un comunicat al Politiei de Frontieră.

   Întreaga cantitate de peşte a fost ridicată și predată unei societăți comerciale de profil, iar plasele monofilament, care sunt interzise la deţinere, în lungime totală de 585 m au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

   Poliţiştii de frontieră fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de producerea, importul, deţinerea, comercializarea sau utilizarea uneltelor de plasă de tip monofilament, faptă prevăzută şi sancţionată de OUG 23/2008. (foto: Poliţia de Frontieră)

Loading...
loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Latest from Articole

Mergi la Sus

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate
Designed by Dianys Media Solutions - realizare site web - creare site web