Iaurtul

in Biologie/Enciclopedie

iaurt(10)

Cercetătorii au stabilit că iaurtul este un panaceu universal al bolilor de inimă, senilităţii şi deteriorării corpului. De asemenea ajută la întărirea imunităţii organismului în faţa infecţiilor virale sau de altă natură fiind indicat să se ia atât preventiv cât şi curativ. Este o sursă extraordinară de lactobacili. Principalii sunt: Streptococus thermophilus şi Lactobacillus acidophillus.

Introdus intra vaginal poate apăra de o serie de infecţii, distrugând E-coli sau alţi germeni patogeni. De asemenea ridică nivelul gama interferon din sânge fiind util celor cu afecţiuni ale ficatului.

Conţine foarte mult calciu care este uşor de asimilat de către orice organism. De asemenea ajută la scăderea colesterolului din sânge. Conţine prostaglandine E2 care ajută la lupta cu ulcerul, cancerul de sân sau de alte localizări.

O dată cu alte medicamente se poate consuma şi iaurt care va ajuta organismului să nu aibă o serie de efecte negative care le pot da aceste medicamente.

Iaurtul este considerat un aliment care amână îmbătrânirea şi asigură o viaţă mai lungă. Lucru dovedit spun unii în Bulgaria şi Caucaz, unde se consumă mult iaurt şi oamenii sunt mai longevivi. Iaurtul ajută digestia, iar acidul lactic pe care îl conţine păstrează o floră intestinală sănătoasă. De asemenea nu lasă să se dezvolte baccilii care provoacă putrefacţiile intestinale. Cu toate acestea nu trebuie exagerat, e suficient un pahar de iaurt pe zi, deoarece în cantităţi mari, din cauza aceluiaşi acid lactic, devine demineralizant. Preferabil este să vă preparaţi iaurtul în casă, nu să luaţi din comerţ.

Se poate folosi la următoarele afecţiuni: afecţiuni intestinale, afecţiuni renale, candidoză, constipaţie, digestie anevoioasă, îmbătrânire prematură, imunitate scăzută, intoxicaţii medicamentoase, leucoree, refacerea florei intestinale, refacerea florei vaginale

Modul de folosire pe afecţiuni:

Afecţiuni intestinale– Iaurtul este foarte bun pentru toţi cei care au afecţiuni intestinale, pentru că poate reface flora intestinală utilă mai bine ca orice alt medicament. Ajută de asemenea la cei cu digestie anevoioasă, la cei care sufere de rinichi şi în plus ajută la lungirea vieţii, fiind indicat ca cel mai util medicament contra îmbătrânirii premature.

Copiii mici pot să consuma acesta începând cu vârsta de 8 luni.

Afecţiuni renale- Iaurtul este foarte bun pentru toţi cei care au afecţiuni intestinale, pentru că poate reface flora intestinală utilă mai bine ca orice alt medicament. Ajută de asemenea la cei cu digestie anevoioasă, la cei care sufere de rinichi şi în plus ajută la lungirea vieţii, fiind indicat ca cel mai util medicament contra îmbătrânirii premature.

Candidoză- De asemenea ajută la dispariţia candidozei la diferite localizări. Cei în vârstă pentru a preveni efectele îmbătrânirii ar fi foarte bine să consume iaurt zilnic. Pentru candidoza vaginală se introduce intra vaginal puţin iaurt zilnic pentru 2 ore, după care se spală local.

Constipaţia- se tratează foarte bine cu chefir mai ales dacă se pune în el cereale sub formă de fulgi sau miere în special polifloră. De asemenea este bun şi la balonări.

Digestie anevoioasă- Iaurtul este foarte bun pentru toţi cei care au afecţiuni intestinale, pentru că poate reface flora intestinală utilă mai bine ca orice alt medicament. Ajută de asemenea la cei cu digestie anevoioasă, la cei care sufere de rinichi şi în plus ajută la lungirea vieţii, fiind indicat ca cel mai util medicament contra îmbătrânirii premature.

Îmbătrânire prematură- Iaurtul este foarte bun pentru toţi cei care au afecţiuni intestinale, pentru că poate reface flora intestinală utilă mai bine ca orice alt medicament. Ajută de asemenea la cei cu digestie anevoioasă, la cei care sufere de rinichi şi în plus ajută la lungirea vieţii, fiind indicat ca cel mai util medicament contra îmbătrânirii premature.

Imunitate scăzută- se fac cure de iaurt timp de 30 de zile, timp în care se consumă câte 500 ml pe zi, de preferinţă pe stomacul gol.

Intoxicaţii medicamentoase- în special cele care apar după consumarea prelungită de antibiotice şi de corticoizi. Se va consuma 200 ml iaurt de 3 ori pe zi. Se recomandă în special cele care conţin bifidus, numite aşa după o bacterie pe care o conţin şi care ajută la refacerea florei intestinale.

Leucoree, refacerea florei vaginale– Se va consuma iaurt câte 250-500 ml pe zi. Intra-vaginal se va introduce cu ajutorul unui tampon de vată care a fost umezit în iaurt. Se poate apoi introduce în vagin şi se ţine în funcţie de toleranţă. Indicat ar fi să se folosească ţinându-se toată noaptea, dar este în funcţie de toleranţă, pentru că dacă este o infecţie nu va fi suportat prea mult, femeia având reacţii (usturimi, etc).

Refacerea florei intestinale- se va consuma iaurt câte minimum 100 ml de 3 ori pe zi.

Atenţie! Mai nou este fără doar şi poate, cel mai contra făcut produs alimentar de pe pieţele occidentale şi mai nou şi pe piaţa românească. Foarte multe din iaurturile cărora li se face o extraordinară reclamă conţin orice, în afară de -…iaurt. Se investesc sume gigantice pentru a convinge consumatorii prin reclame ingenioase, cât de sănătoase sunt, când în realitate ele nu conţin altceva decât un mixaj de amidon tratat chimic şi gelatină, eventual lapte praf. Mai mult normele actuale cer ca ele să fie pasteurizate, ceea ce duce la distrugerea tuturor microorganismelor prin încălzire, inclusiv a bacteriilor aşa-numite prietenoase, care de fapt sunt cele care le dau efectele terapeutice excepţionale. Aşa se ajunge ca iaurturile care ni se oferă cu insistenţă în ambalaje atrăgătoare să fie de fapt, nişte produse moarte din punct de vedere terapeutic şi chiar nutritiv. Aşadar dacă vreţi să beneficiaţi de efectele terapeutice excepţionale ale iaurturilor aveţi 2 posibilităţi:

  1. să le consumaţi pe cele produse de firmele româneşti (care folosesc lapte proaspăt, autohton).

  2. Să le preparaţi dv din lapte procurat de la ţărani.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*