Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Ikea retrage de pe piață 36 de milioane de dulapuri, după ce 6 copii au murit

in Evenimente/Extern/Stiri online

Compania internațională Ikea a anunțat că va retrage de pe piață 36 de milioane de dulapuri, după ce 6 copii au murit din cauza instabilității pieselor de mobilier.

În Statele Unite şi Canada s-au sesizat șase cazuri de copii decedați în urma accidentelor casnice în care au fost implicate modele de dulapuri vândute de Ikea. După ce Comisia americană pentru protecţia consumatorilor a demonstrat că piesele de mobilier sunt periculoase și nu oferă siguranță dacă acestea nu sunt prinse în perete, Ikea s-a văzut nevoită să retragă din magazine 36 de milioane de dulapuri. ikea dulap
De asemeni, pentru a preveni orice alt incident, Ikea a anunțat că persoanele care deja au achiziționat dulapurile, fie vor primi banii înapoi, fie vor primi gratuit dispozitive de fixare în perete. În România, deși nu s-au înregistrat incidente, clienții pot cere de asemeni, sisteme de prindere a pieselor de mobilier în perete.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Evenimente

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate