Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Imagini care vor intrista o tara intreaga! Zambetul lui Gyuri Pascu a ramas o simpla amintire.

in ShowBiz

Celebrul actor Ioan Gyuri Pascu, membru al grupului de umor Divertis din anul 1987, nu ne mai încântă cu zâmbetul lui contagios, nici cu glumele sale, acum fața lui este plină de tristețe și dezamăgiri.

Gyuri, iubitor de teatru, muzică…și Yoga
61783774

Gyuri Pascu, pe lângă pasiunea lui pentru actorie, iubește la fel de mult și muzica, abordând diverse stiluri de pop, rock, bluess și reggae.

La vârsta de patruzeci de ani, Pascu a început să publice cărți care tratează teme spirituale. ‘’Trebuie să înțelegem că menirea noastră, drumul nostru pe pământ, este de a reface legătura cu Divinitatea, cu Dumnezeu.”, declara actorul în 2007.
61783784

În aprilie 2010, Pascu și-a atras critica mass-mediei, pentru că a fost de acord să participe la Timișoara, la una din ședințele de Yoga ale grupării conduse de Gregorian Bivolaru: „Oamenii ăia nu mi-au făcut rău și nu am de ce să fug de ei’’.
Surprins în mijlocul zilei trist și îngândurat
Problemele personale, de sănătate, dar și cele profesionale și-au pus amprenta pe celebrul artist care ne făcea mai vesele serile când apărea pe micul ecran.

61783775

Deși recent spunea că în ultimul timp ‘’zâmbește mai amărui’’, paparazzi CANCAN.RO l-au surprins pe celebrul actor…fără zâmbet. Contagiosul râs al lui Gyuri Pascu, se pare că a rămas doar o amintire.
Actorul are doar un singur regret, că nu a făcut destul film: ‘’Dacă am un regret, este că nu am făcut destul film pentru cât aş fi făcut eu„.

După ce a divorțat de soția sa, Pascu a suferit un infarct
Actorul a decis să divorțeze de soția sa, după 17 ani de căsătorie, despărțirea fiind una de comun acord. Motivul separării nu este însă infidelitatea, violenţa sau clasicul „nepotrivire de caracter”.

Am greşit mult, aş schimba chiar chestia asta cu posesivitatea. O controlam fără să-mi dau seama cu telefoane şi aş fi vrut o comunicare mai deschisă când erau momentele de criză„, declara actorul.

În plus, artistul a mărturisit că amondoi simţeau nevoia unei schimbări în viaţa lor, fiica lor reușind să le dea o lecție amândurora. „Pentru noi a fost greu, pentru ea a fost mai uşor. Ne-a dat o lecţie de înţelepciune din punctul ăsta de vedere, a fost un şoc pentru noi„, spune Ioan Gyuri Pascu.

La sfârșitul anului 2010, Pascu a suferit un atac cerebral și s-a recuperat la Spitalul Universitar din București. Presa a speculat că atacul s-a datorat stresului care a urmat divorțului, deși Pascu a menționat că despărțirea a fost una amiabilă.Ca urmare a infarctului, s-a lăsat de băuturi alcoolice.
În anul 2011 a fost eliminat din echipa divertiștilor
În timp ce actorii care au apărut în Servicul Român de Comedie rămân, se pare, la Pro Tv, cei din Land of Jokes se redenumesc Distractis și s-au dus la TVR.

CITESTE MAI MULT AICI

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate