Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Imagini de groază în capitala Franţei. Cum arată străzile Parisului după DEZASTRUL făcut de migranţii africani. FOTO

in Stiri online

„Parisul pe care vi-l amintiți din reclame și broșuri nu mai există”, susține un producător și regizor  francez. Acesta a făcut un filmuleț, intitulat „Scene de apocalipsă”, care surprinde mizeria de nedescris care a rămas în urma migranților mutați cu forța de poliție dintr-o tabară improvizată în Paris, care nu de mult era considerat cel mai romantic și frumos oraș din lume.

paris-2

Regizorul, care nu și-a dezvăluit identitatea, a filmat cu o cameră ascunsă un raid al poliției franceze asupra unei tabere ilegale de imigranți africani pe strada Flandre, în nordul capitalei Franței.

paris-3-1

Săptămâni întregi aceștia au trăit pe stradă, dormind pe saltele și acoperiți cu bucăți de carton, iar după ce au fost evacuați cu forța de polițiști și urcați în autobuze, toate gunoaiele, mizeria și bunurile acestora au rămas pe stradă, stricând imaginea romantică a capitalei Frnaței, fapt pentru care producătorul a comentat „Parisul pe care vi-l amintiți din reclame și broșuri nu mai există”.

paris-3

Filmul, ce a fost postat pe youtube, surprinde și momentul în care forțele de ordine se confruntă cu sutele de tineri africani, sudanezi și eritreeni,folosind scuturi și gaze lacrimogene. În plus, regizorul nu pare deloc impresionat de drama tinerilor, pe care, din contră, îi acuză că strică imaginea simbolică a capitalei franceze.

paris-4

„Deși nici o parte din Paris nu arată ca în clișeele romantice din filmele de la Hollywood, unele cartiere seamănă acum mai mult cu scene post-apocaliptice ale unui film de groază. Imagini ca acestea  s-ar putea răspndi și în zonele frecventate de turiști, ceea ce va schimba pentru totdeauna părțile romantice ale Parisului pe care și le imaginează oamenii, când se gândesc la orașul iconic”, mai spune producătorul.

Sursa: libertatea.ro

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Stiri online

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate