Imagini impresionante cu cel mai mare Mall din lume!

in Galerie

Dubai Mall este cel mai mare complex din lume dedicat cumpărăturilor și distracției, potrivit Guinness World Records 2013.

Fiind una dintre cele mai vizitate atracții turistice ale Dubaiului, cu peste 80 de milioane de vizitatori în 2014, cel mai mare shopping-mall din lume face parte din complexul Downtown Dubai. Cu o suprafață de 548.127 mp, Dubai Mall are peste 1.200 de magazine, 200 de restaurante și baruri, precum și 14.000 de locuri de parcare. Aici sunt prezente cele mai faimoase brand-uri de renume internațional, dar se află și nume locale, astfel încât și cel mai exigent client va fi mulțumit. Se pot cumpăra de la articole de îmbrăcăminte, bijuterii tradiționale și obiecte de artizanat până la produse alimentare dintre cele mai diverse și sofisticate.

Dubai Mall văzut de sus

Lucrările de construcție au început în 2004, iar data la care a fost inaugurat Dubai Mall a fost 4 noiembrie 2008.

În cadrul Dubai Mall există un patinoar de dimensiuni uriașe, numit ”Dubai Ice Rink” și un acvariu impresionant, ”Dubai Aquarium and Underwater Zoo”, care atrage numeroși vizitatori. Bazinul acvariului este unul dintre cele mai mari din lume, cu o capacitate de 10 milioane de litri de apă, și are o lungime de 51 m, o adâncime de 20 m și 11 m înălțime. Aici trăiesc peste 33.000 de viețuitoare marine, din peste 140 de specii, printre care rechini și diavoli de mare. Acvariul este străbătut de un tunel lung de 48 m, care oferă vizitatorilor o vizualizare aproape perfectă la 270 de grade, la 11 m sub bazin scrie a1.ro

Tunelul de 49 de m atrage turiştii ca un magnet

Un loc creat special pentru copii este ”KidZania”, un centru de divertisment și educație interactivă, unde cei mici experimentează lumea adulților, jucând diverse roluri. Aceștia pot alege să fie chirurgi, actori, pompieri, piloți, prezentatori de televiziune, fotografi, bucătari, ingineri, designeri sau mecanici.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*