Imagini incredibile! Catelusa terorizata de un cotoi! Motivul e de necrezut!

in Video

Pe un site de știri rurale din Romania, au fost publicate imagini incredibile cu o cățelușă ce este terorizata de un motan cotoi. Biata cățelușă tocmai a adus pe lume câțiva căței și având un surplus de lapte, a stârnit interesul cotoiului care încearcă de zor sa sugă și el lapte.

Deși pe pe site-ul cu pricina se specifica faptul ca in acea localitate sunt frecvente asemenea anomalii ale naturii, imaginile pe care o sa le vedeți mai jos, sunt de-a dreptul incredibile.

De asemenea, se specifica faptul ca nu exista o explicație științifică pentru asemenea anomalie a naturi. Articolul mai face referire si la faptul ca, pe un site dedicat îngrijirii animalelor de companie, un medic veterinar afirma ca acest lucru nu este sănătos, nici pentru pisica si nici pentru câine, ambele rase fiind afectate din punct de vedere psihic si, pe lângă aspectul sănătății mentale, dintii pisicii pot cauza răni si abcese grave cățelușei.

Va întrebam acum! Ati mai întâlnit asemenea situații in care o pisica sa sugă lapte cu o asemenea pofta de la un câine?

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*