Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

IMAGINI REVOLTĂTOARE! Bebeluși lăsați uzi și hrăniți din biberoane murdare, la un spital de pediatrie din Sibiu

in Stiri online

Imagini revoltătoare au fost publicate în mediul virtual, cu un copilaș ținut cu pampersul neschimbat, pe un pat ud și rugându-se de asistente să-i dea să mănânce. Se întâmplă în cadrul Spitalului de Pediatrie din Sibiu, unde o mămică a rămas șocată de ce a putut vedea.

Imaginile au fost publicate de către o femeie pe contul său de Facebook, care ar locui în Madrid (Spania). Ea a făcut publice fotografiile la solicitarea unei mămici care a fost internată în acest spital, dar a preferat să rămână anonimă:

„Așa ceva este inadmisibil, pur și simplu nu credeam că se poate așa ceva. Am trecut pritr-o perioadă deloc fericită la această pediatrie din Sibiu. Bebelușii, în primul rând cei părăsiți de mame în spital sau lăsați singuri pentru că mai au copii mici acasă, sunt chinuiți mult prea mult, jigniți în cel mai jalnic mod, de la «fraiere, jegos, până la mă-ta-i curvă», astea fiind vorbele infirmierei care se plângea la mame că are un salariu de c***t și mult de lucru, dar lucrul cel mai dureros este că sunt lăsați să rabde de foame și stau neschimbați de pampers până la schimbarea turei…infirmierele schimbă pampersul bebelușilor la 8 dimineața înainte de vizita doctorilor.”

Mămica mai constată faptul că micuții sunt hrăniți din recipiente murdare și primesc foarte puțină mâncare: „Sunt schimbați de haine tot atunci, în rest, nu contează că stau uzi sau murdari. Le dau să mănânce cât să nu moară, iar ei strig «papa», «sticla». Se enervează pe mame, le vorbesc urât, apoi se ceartă cu ele că nu a zis așa ceva nici în ruptul capului. Mâncarea este dezastruoasă, am găsit gunoaie în sticlele din care sunt alimentați bebelușii.”

Sursa: click.ro

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Stiri online

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate