Imagini SOCANTE de la locul dezastrului din Mihailesti! Incendiul a fost stins

in Evenimente

Incendiul a fost stins, pompierii intervenind în continuare pentru a răci resturile autotrenului şi buteliile rămase. Acolo au ajuns procurori şi criminalişti, care fac măsurători şi cercetări, astfel că traficul este restricţionat în continuare.

explozie-mihailesti-101

Primarul din Mihăileşti, Dorinel Petre, a declarat că incendiul a fost stins, iar în zonă au venit prefectul judeţului Buzău, George Sava, şi doi procurori de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Buzău, însoţiti de echipe de criminalişti.

La locul incendiului au loc măsurători şi cercetări, astfel că accesul este restricţionat în continuare.

explozie-mihailesti-102

Primarul a spus că au fost evacuate apoximativ 30 de case şi că buteliile care au explodat nu au creat pagube. Totuşi, au fost afectate un gard, pe o lungime de 50 de metri, în zona incendiului, şi reţeaua de electricitate.

În prezent, locuitorii din casele aflate pe marginea DN 2, în Mihăileşti, nu au electricitate, restul comunei fiind alimentată separat.

explozie-mihailesti-103

Fostul primar al comunei Mihăileşti Stan Stan a povestit că incendiul a pornit la o roată a camionului, că şoferul a coborât şi a încercat să stingă focul cu un extinctor, fără succes. El a spus că acolo au mai oprit două camioane, iar şoferii au ajutat la stingerea focului, însă nu s-a reuşit şi au fost anunţaţi pompierii.

UPDATE: Arafat: Nu există victime în urma exploziilor de la Mihăileşti, incendiul este în regresie

Secretarul de stat în MAI Raed Arafat a spus că primele date arată că nicio persoană nu a fost rănită, iar zona este izolată, pompierii încercând să stingă incendiul de la distanţă, astfel încât exchipajele să fie în siguranţă.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Buzău, George Creţu, a declarat, la rândul său, că exploziile au încetat la acest moment. CITESTE CONTINUAREA PE NEWS.RO

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.