Imagini ULUITOARE surprinse de americani prin SATELIT. Iranul a produs o noua arma

in Extern

Iranul a construit un nou ecranoplan, într-un complex industrial situat în apropierea localităţii Bostanu, conform unor imagini surprinse prin satelit.

Conform unor imagini achiziţionate de DigitalGlobe şi realizate în octombrie 2014, Iranul a proiectat şi fabricat un nou ecranoplan, după patru ani de la lansarea precedentului model, numit Bavar-2, în 2010, conform Business Insider scrie evz.ro

11667336_10155995953375019_600418732020639989_n

Ecranoplanul a fost fotografiat, în octombrie 2014, în apropierea şantierului în care a fost construit. Mai multe imagini surprinse în noiembrie arată acelaşi model la suprafaţa apei, ceea ce denotă faptul că Iranul testează intensiv nouă „barcă zburătoare”.

Citeste si: Adevarata CRIZA FINANCIARA vine din CHINA nu din GRECIA

Până în prezent, nici o sursă oficială nu a anunţat fabricarea de către Iran a noului model de ecranoplan, însă pare doar o chestiune de timp până la anunţul făcut de Teheran, ţinând cont de graba cu care oficialii iranieni se laudă cu noile achiziţii în domeniul militar.

Ultimul model este în mod semnificativ mai mare decât precedentul, are o lungime de 18 metri şi o anvergură a aripilor de 6,5 metri.

Totodată, spre deosebire de înaintaşul său, care era propulsat de un singur motor, noul model este pus în mişcare de două motoare, care se află de o parte şi de cealaltă a fuselajului.

ecranoplan-2

Citeste si: Grecia, SPARTANI, nu SCLAVI. Au spus NU mai multor datorii și DA abolirii SCLAVIEI CONTEMPORANE

ecranoplan-3

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.