Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Imagini uluitoare! Un bărbat a trăit 25 de ani în această grotă. Toti au ramas SOCATI cand au vazut ce se afla in interior!

in Galerie

În această grotă din New Mexico, un bărbat şi-a petrecut ultimii 25 de ani. Când a invitat şi alte persoane să vadă unde locuieşte, toată lumea a rămas şocată.

Artistul american Ra Paulette a petrecut ani de zile sculptând interioarele peşterii şi imaginându-şi un design unic pentru locuinţa sa.

„Când faci ceva cu pasiune, uiţi de tot restul şi îţi doreşti să faci asta toată viaţa. Asta s-a întâmplat cu mine”, a spus el.

După 25 de ani de lucru, mexicanul a deschis spaţiul creat de el pentru vizitatori, potrivit Daily Star.

pestera-481522_49917700

46607121-cached_52209900

amazing-tree-cave-new-mexico-1a_84414700

carved-cave-363660_19868500

VEZI TOATE IMAGINILE AICI

 

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Galerie

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate