Imagini video senzaționale cu Gigi Becali în tinereţe. Acum 25 de ani avea cea mai frumoasă maşină din Bucureşti

in Articole

România TV a prezentat în exclusivitate imagini senzaționale cu Gigi Becali în tinereţe, filmate în urmă cu 25 de ani. La începutul lui 1990, într-o înregistrare a jurnalistei Lidia Mitchievici, Gigi Becali apare la Palatul Snagov, lăudându-şi mașina străină proaspăt cumpărată.

Gigi Becali a avut o relație specială cu jurnalista Lidia Mitchievici, ei cunoscându-se din tinerețe. Becali nu a ascuns niciodată ca a placut-o pe jurnalista si in plus au păstrat o legătura strânsa, chiar si atunci când latifundiarul a stat după gratii.

În filmuleţ, Becali apare îmbrăcat într-un trening, despre care spune că a costat 300 de mărci şi care era la modă la acea vreme, iar pe cap are o pereche de ochelari de soare.
În acea perioadă, mai-iunie 1990, conduceam un Mercedes 190. Era una dintre cele mai frumoase maşini din Bucureşti„, a declarat Gigi Becali la România TV.

Iata mai jos imagini incredibile cu GIGI BECALI in tinerețe!

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*