Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Imaginile care au îngrozit mii de oameni. „Am filmat ambulanţa care răpeşte copii, pentru organe!”

in Articole/Centru Media

Isteria „Ambulanţei morţii”, care ia copiii de pe stradă, pentru a le scoate organele, face ravagii în Capitală!

img


Ieri, mai mulţi bucureşteni au postat pe Facebook fotografii şi un film cu o ambulanţă „suspectă”, care a fost văzută, se pare, atât în cartieurl Rahova, cât şi în Drumul Taberei. „Astă seară, în cartierul Rahova, undeva în jurul orei 20:30 , în apropierea unui parc, am văzut o maşină cel puţin dubioasă… Vă rog, distribuiţi!”, a fost mesajul care însoţea câteva fotografii ale unei ambulanţe.

14457487_327806194221237_5391235423532027533_n

Tot ieri, un alt internaut a aruncat bomba: „Am filmat ambulanţa care răpeşte copii, pentru organe! Atenţie! Ambulanţa neagră a fost văzută în seara asta în Drumul Taberei! Daţi mai departe, să vadă toată lumea că este adevărat că se fură copiii pentru organe!”

https://www.facebook.com/971628792934253/videos/1065959273501204/

Despre această legendă urbană, poliţiştii au explicat că nu a existat niciodată vreun caz de răpire a unui copil de pe stradă, de vreo ambulanţă misterioasă. ”Nu există așa ceva și nici n-a existat vreodată. Nu înțeleg cum poate crede cineva că umblă pe străzi o ambulanță care căsăpește copii ca să le ia organele. (…) Dar multă lume nu apelează la logică, nu vede că nu a întâlnit niciodată o ambulanță neagră în trafic – și desigur că n-ar trece neobservată – și se grăbește să transmită mai departe prostia asta, creând panică nejustificată”, au explicat specialiştii, citaţi de zch.ro.

https://www.facebook.com/accesdirect/videos/1228322610566615/

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Articole

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate