Imaginile decaderii totale! Nea Popa din serialul La Bloc trece prin momente grele din cauza lipsei crunte a banilor

in ShowBiz

Actorul Nicolae Filiom, cunoscut publicului prin interpretarea personajului „Nea Popa” din serialul „La Bloc”, a ajuns la 61 de ani, dar trece prin momente grele din cauza lipsei crunte a banilor scrie wowbiz.ro

11707556_635332509902745_695397080661841190_n

Nea Popa a ajuns sa isi piarda terenurile mostenite de la parinti, iar acum se lupta sa scape de saracie prin punerea in scena a unor piese de teatru in locatii extrem de saracacioase si „uitate de lume”, si asta doar pentru a mai castiga o paine.

Imaginile vorbesc de la sine si il arata pe Nicolae Filimon alaturi de colegii lui de scena, componentii grupului umoristic Voua, jucand teatru in fata a aproximativ 30 de persoane intr-un club din centrul Bucurestiului.

media_143637269073186300

Locatia este de departe una selecta, ci mai degraba una cu o istorie bogata, aceasta fiind cel mai vechi club din Bucuresti. La cum arata peisajul in care se joaca piesa este greu de crezut ca actorii au castigat sume frumusele in urma prestatiei lor, remuneratia de fiecare nedepasind cateva sute de lei.

Alaturi de „Nea Popa”, in piesa de teatru, apare si Adrian Fetecau, fondatorul grupului Voua, grup cu care a cunoscut succesul la inceputul anilor ’90.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.