Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Imaginile durerii – Iată ce lasă în urma lor refugiații din Siria

in Galerie

In ultima luna valul de refugiați ce s-a abătut asupra Europei a stârnit numeroase nemulțumiri din partea multor europeni. Foarte multe publicații au scris ca în spatele acestei migrații s-ar ascunde faptul ca se urmărește invadarea bătrânului continent, printre refugiați infiltrându-se și teroriști ai armatei ISIS, care ar pune la cale numeroase atentate.

Nu știm dacă acest lucru este adevarat sau nu, însă imaginile morții din SIRIA confirma un singur lucru: in aceasta țară nu mai poti trai in siguranța nici măcar un minut. 

Cotidianul de știri online din Siria, www.kermalkom.com, a publicat câteva fotografii apocaliptice, cu ceea ce a mai rămas dintr-un oraș bombardat. Aceste fotografii sunt greu de descris in cuvinte. Iata-le mai jos.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

Latest from Galerie

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate