Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Imigranți prinși la granița României. Au călătorit într-o casetă de carton sub o platformă auto

in Evenimente/Stiri online

8 refugiați din Siria și Irak au fost reținuți la Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu. Imigranții, printre care și doi copii, și-au pus viața în pericol călătorind într-o casetă din lemn și carton amenajată sub o platformă auto.

2 femei, 4 bărbaţi și două fetiţe intenționau să intre ilegal în țara noastră cu ajutorul a doi români, Nelu F, în vârstă de 48 de ani, și Ramona T. de 31 ani, care conduceau un microbuz ce tracta o platformă auto. Potrivit autorităților, autoturismul a trecut podul peste Dunăre și pe lângă două limitatoare de viteză, moment în care polițiștii de frontieră care supravegheau zona au observat că, de sub platformă, au căzut mai multe bucăți de carton și un covor.cutie-platforma-auto-trafic-migranti

La o inspecție mai amănunțită, cei 8 refugiați, printre care și două fetițe, au fost găsiți într-o casetă de lemn și carton amenajată sub platforma auto. S-a dovedit că cinci dintre imigranți dețineau documente de solicitanţi de azil eliberate de autorităţile bulgare.

Verificările imigranților vor fi efectuate de autoritățile bulgare, iar cei doi români Nelu F. și Ramona T, domiciliați în Ilfov, sunt cercetați în România pentru trafic cu migranți.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Evenimente

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate