Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Imigranții musulmani au refuzat ajutorul acordat de Crucea Roșie din cauza simbolului creștinismului, crucea.

in Extern

Conform unor surse internaționale, citate de presalibera.net, imigranții musulmani aflați la granița Macedoniei ar fi refuzat ajutorul acordat de Crucea Roșie din cauza simbolului creștinismului, crucea.

Deși nu au fost dispuși să recunoască, națiunile europene suferă consecințele politicilor liberale, cum ar fi multiculturalismul, corectitudinea politică, și a granițelor libere. Abia acum, câteva țări europene se confruntă cu realitatea și iau măsuri în ceea ce privește valul de imigranți care vine din țările arabe, relateaza presalibera.net.

Afluxul de imigranți din Orientul Mijlociu și Africa de Nord pune presiune foarte mare asupra guvernelor care au și așa probleme financiare.

Potrivit insa publicatiei jurnalul.ro, militarii care voiau să distribuie pachetele cu ajutoare au fost întâmpinaţi cu huiduieli şi fluierături din partea imigranţilor care au refuzat pachetele cu mâncare şi apă trimise de Crucea Roşie.

În mediul online, lumea a început să critice atitudinea imigranţilor, dat fiind faptul că fusese lansată informaţia conform căreia, aceştia ar fi refuzat pachetele din cauza prezenţei crucii pe ambalajul cutiilor.

Informaţia, însă, este una falsă. Jurnaliştii de la ilpost.it l-au contactat pe Predrag Petrovic, editorul şef al publicaţiei macedonene, a1on.mk, cel care a şi filmat imaginile de mai jos.

Petrovic a infirmat informaţia şi a explicat că motivele pentru care imigranţii au refuzat ajutoarele sunt cu totul altele. Refugiaţii petrecuseră deja trei zile în câmp, la graniţa dintre Macedonia şi Grecia.

În momentul în care video-ul a fost filmat, ploua cu găleata de vreo două ore, peste oamenii care aşteptau în faţa gardului de sârmă ghimpată, poliţia macedoneană nelăsându-i să treacă graniţa. La scură vreme au sosit cei de la Crucea Roşie care a vrut să distribuie ajutoare, apă şi alimente.

Citeste si:  Copil de doi ani desfigurat în urma exploziei unei mașini. Familia are nevoie urgentă de ajutor

Atmosfera era deosebit de tensionată, refugiaţii fiind furioşi că li s-a intrezis trecerea frontierei, acela fiind momentul în care au refuzat pachetele. Poliţia macedoneană a permis trecerea a numai 200-300 de persoane la ficare două, trei ore, aceasta fiind capacitatea trenurilor care leagă localitatea Gevgelija de graniţa Macedoniei cu Serbia.

Iata mai jos imaginile video cu acțiunea de impartire a ajutoarelor de la Crucea Rosie.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Extern

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate