Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Împrejurările în care a murit Ioan Gyuri Pascu naște încă un SCANDAL în Sănătate: Ambulanţe folosite ilegal pentru pacienţi CU PILE, la cererea conducerii

in Evenimente/Stiri online

Dezvăluirile făcute în cazul morții lui Gyuri Pascu, potrivit cărora medicul de pe ambulanță ar fi comis o serie de erori, și confirmate de directorul Serviciului de Ambulanță București – Ilfov (SABIF), Alis Grasu, au creat indignare printre personalul medical. Medicii au ieșit la atac și susțin că, la cererea directorului Alis Grasu și a Ministerului Sănătății, mai multe persoane înstărite și cu influență au beneficiat, pe bani negri, de transport în străinătate în ambulanță.

Angajații SABIF susțin, potrivit tolo.ro, că ”din ordinul directorului Alis Grasu, ambulanța face transporturi în străinătate pe bani negri, pentru pacienți cu pile, în general oameni bogați sau cu mare influență”.

”Este complet în afara legii să transformi ambulanța de 112 în taxi medical pentru oamenii care-și permit să-ți dea ție niște bani la negru plus să achite motorina și diurna”, spun medicii. Aceștia mai susțin că Alis Grasu, în schimbul acestor transporturi în străinătate, se bucură de protecție din partea persoanelor privilegiate: ”Tot ce face conducerea Ambulanței în aceste zile e să arunce vina pe medic. Iar protecția de care se bucură Alis Grasu vine inclusiv din acest gen de transport privilegiat”.

În replică, după ce jurnaliștii au cerut un punct de vedere de la Ministerul Sănătății, iar Alis Grasu a fost pusă în temă în legătură cu această anchetă, directorul SABIF susține că Ministerul Sănătății știe despre aceste transporturi în afara țării cu ambulanța.

”Da, m-am uitat pe documente pentru că mi s-au cerut de la Ministerul Sănătății situația acestor transporturi. De altfel, Ministerul Sănătății știe foarte bine despre aceste transporturi, care se fac la cererea sa și cu aprobarea Departamentului pentru Situații de Urgență”, a declarat Alis Grasu.

sursa: vremeanoua.ro

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Evenimente

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate