Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

În căutarea lui Fern: scrisoarea emoționantă a unui băiat de 4 ani catre cei ce i-au furat catelul

in Diverse

De îndată ce el a învățat să scrie, Ethan Fernier, in varsta de patru ani, a scris prima sa scrisoare către cei care i-au câinele.Au trecut doi ani. Un mesaj viral care a dus la o mobilizare mare.

71ff1936-cc65-498b-aa1d-61bae34de52f_ORIGINAL

Fern, catelul avea doar un an în momentul dispariției sale.

„Este cel mai rau om cel care l-a luat pe Fern. Vreau ca Fern sa vina acasă, vă rog! Mi-e dor de el. Ethan „. Astfel, putem traduce mesajul scris cu cerneală verde. El a atașat la scrisoarea sa o fotografie de familie impreuna cu Fern.

eeadbc48-5adc-4cfc-a339-3f2ec2cee51b_ORIGINAL

Jodie, mama lui, a postat pe Twitter si Facebook strigătul disperat al inimii lui Ethan. De atunci, o mobilizare larga a fost organizata pe rețelele sociale pentru a fi găsi catelul negru care avea doar un an atunci când a disparut .

O recompensă este oferită celor care găsesc câinele.
Ethan iubeste foarte mult cainele sau. De cand cainele a disparut Fern in fiecare zi le spune parintilor ca isi doreste foarte mult sa se intoarca.

f418c705-d41d-4e9e-bd17-6ce71109705f_ORIGINAL

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

Latest from Diverse

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate