Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

ÎN CE ȚARĂ TRĂIM?! Nu are AUTORIZAȚIE! Infractoarea! Hai să nu ne rușinăm și să distribuim!

in Articole

DIN SERIA ”ÎN CE ȚARĂ TRĂIM?!”, vă prezentam un incident de la frații noștri de peste PRUT, incident care suntem convinși că îl întâlnim aproape zilnic și în țara mamă, România.

vanzatoare-de-flori-640x480

„În practica mea am întâlnit polițiști – unii foarte de treabă – care mă tot întrebau de ce în societatea noastră funcționarii de poliție nu sunt iubiți. Țin minte replica unuia: În țările dezvoltate noi suntem eroi, iar la noi nu vor oamenii să ne agreeze și gata! Oare chiar atât de răi suntem?”

Păi iată azi aflați răspunsul. Și vă rog să nu se supere nimeni din prietenii mei care fac parte din acest sistem, dar adevărul mi-e mai scump„, scrie pe pagina de Facebook un român simplu, din Republica Moldova, revoltat de ceea ce a pățit femeia din imagine.

Această își face bucățica de pâine vânzând trei-patru buchețele de flori culese din grădina ei. O face la marginea parcului central din Chișinău. Ea nu cerșește, nu bea, nu face gălăgie, nu face gunoi… Vinde niște floricele de sezon, dar fără autorizație! Înțelegeți? A-U-T-O-R-I-Z-A-Ț-I-E! De aceea merită un plin proces verbal cu achitarea tuturor amenzilor de rigoare.

De ce? Pentru că polițiștii (moldoveni n.red) în ziua de azi sunt EXTREM de corecți și își îndeplinesc cu onoare datoria.
P. S. Autorul pozei și de fapt inițiatorul acestei postări este  Mihai Batog

Între timp Hai să nu ne rușinăm și să distribuim!

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Articole

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate