Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

In China au fost executati 10 000 de functionari corupti! Ce s-a intamplat dupa? Iata Cifrele!

in Extern

– În 2 ani China a produs mai mult ciment decât SUA în tot secolul XX.

– Lungimea drumurilor-4 milioane de kilometri. Sunteți sigur că vă puteți imagina atâtea zerouri?

-300 de mii de poduri în toată țara, din ele 1000 cu lungime mai mare de 1km. Până la sfârșitul anului va fi construit un pod din Hong-Kong până în Macao! Până în Macao! Noi anul trecut am mers o oră cu trenul de viteză maximă.

– Într-un an parcul auto se mărește cu 20 de milioane de automobile, iar în Pekin în general poți merge doar dacă ultima cifră a numărului semnului tău are permis in ziua respectiva.

– În fiecare an se construiesc 100 de aeroporturi. 100. O sută. Numărați de la unu la o sută și de fiecare imaginați-vă un aeroport! Hop! Și s-a construit!

– Viaducturi gigantice cu lungimea de 150 de km. Viaducturi! Sau, de exemplu- un tunel de 28 de km.

-Trenul din Huan-Chon-Ju și Hui-ian într-o oră trece peste 150 de poduri, 236 de tuneluri cu viteza de 250 km/h.

– În30 de ani, chinezii au mărit piața imobiliară a țării de 8 ori.

Apartamentele, în China, se dau gratuit oamenilor muncii.

– după 10 ani în China 220 de orașe vor avea o populație mai mare de 1 milion de oameni. Câte orașe de acest fel vor rămâne la noi peste 10 ani?

– Toată această statistică este constituită dintr-o singură cifră. Din anul 2000 în China au fost omorâți 10 mii de funcționari corupți…

SURSA:

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Extern

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate