Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

În Coreea de Nord jurnaliștii străini au fost anunțați să se pregătească pentru un „eveniment major și important”

in Articole/Extern/Stiri online

În Coreea de Nord se află în prezent circa 200 de ziariști străini cu ocazia sărbătoririi pe 15 aprilie 2017 a 105 ani de la nașterea fondatorului Coreei de Nord, Kim II Sung.
În contextul tensiunilor cu Coreea de Sud și cu Statele Unite, jurnaliștii staini care au venit în Coreea de Nord la această sărbătoare națională, au fost anunțați să se pregătească pentru un „eveniment major și important”.
Diferența anunțului actual făcut de regimul Kim Jong-Un și celelalte anunțuri similare din trecut, este că s-a introdus „evenimente majore” și vine într-un moment în care Coreea de Nord a amenințat cu un război nuclear în cazul unui atac al Statelor Unite.
Cu ocazia sărbătorii naționale, este posibil să fie efectuate teste nucleare sau balistice de către Coreea de Nord și această situație ar putea atrage riposta militară a Administrației Trump, președintele american avertizând atât Coreea de Nord cât și Siria că vor avea loc atacuri preventive.
Statele Unite au 28.500 de militari în Coreea de Sud.
În cazul unui atac american, Coreea de Nord probabil va riposta în primul rând asupra Coreei de Sud și Japoniei.
Cu toate că președintele Chinei a cerut Statelor Unite o soluționare pașnică a crizei nord-coreene, se pare că butoiul cu pulbere al unui nou război mondial stă pregătit să explodeze.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Articole

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate