Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

În Covasna, medicii vizați că ar fi luat mită pentru decizii de pensii de invaliditate, au fost vizitați de ofițerii Direcției Generale Anticorupție

in Articole/Justitie/Sanatate/Stiri online

La Spitalul Județean de Urgență Covasna și Casa de Pensii Covasna se fac astăzi percheziții. Medicii sunt cei vizați că ar fi luat mită pentru decizii de grad de invaliditate sau pentru menținerea unor decizii de grad de invaliditate.

Ofițerii DGA sub coordonarea procurorului din partea Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Brașov, care se ocupă de acest dosar, efectuează percheziții ca urmare a unor denunțuri depuse la Serviciul Județean Anticorupție Covasna.
Au fost puse în executare 12 mandate de percheziție la: Spitalului Județean de Urgență Covasna, la Serviciul de Expertiză Medicală și Recuperare a Capacității de Muncă din cadrul Casei Județene de Pensii Covasna, la Policlinica Spitalului Județean, la un cabinet individual al unui medic de familie și la mai multe domicilii din județele Covasna și Brașov.
Medicii vizați de percheziții sunt suspectați că au primit mită direct sau prin intermiediari, pentru a facilita obținerea de catre anumite persoane interesate, a deciziilor de pensie de invaliditate sau pentru menținerea unor decizii de pensii de invaliditate.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Articole

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate