Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

În Covasna, medicii vizați că ar fi luat mită pentru decizii de pensii de invaliditate, au fost vizitați de ofițerii Direcției Generale Anticorupție

in Articole/Justitie/Sanatate/Stiri online

La Spitalul Județean de Urgență Covasna și Casa de Pensii Covasna se fac astăzi percheziții. Medicii sunt cei vizați că ar fi luat mită pentru decizii de grad de invaliditate sau pentru menținerea unor decizii de grad de invaliditate.

Ofițerii DGA sub coordonarea procurorului din partea Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Brașov, care se ocupă de acest dosar, efectuează percheziții ca urmare a unor denunțuri depuse la Serviciul Județean Anticorupție Covasna.
Au fost puse în executare 12 mandate de percheziție la: Spitalului Județean de Urgență Covasna, la Serviciul de Expertiză Medicală și Recuperare a Capacității de Muncă din cadrul Casei Județene de Pensii Covasna, la Policlinica Spitalului Județean, la un cabinet individual al unui medic de familie și la mai multe domicilii din județele Covasna și Brașov.
Medicii vizați de percheziții sunt suspectați că au primit mită direct sau prin intermiediari, pentru a facilita obținerea de catre anumite persoane interesate, a deciziilor de pensie de invaliditate sau pentru menținerea unor decizii de pensii de invaliditate.

Loading...
loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Latest from Articole

Mergi la Sus

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate
Designed by Dianys Media Solutions - realizare site web - creare site web