Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

În curând elevii ar putea protesta împotriva profesorilor și chiar să ceară schimbarea lor

in Evenimente/Stiri online

Pe fondul a tot mai multe incidente petrecute în școlile din România, unde elevii sunt agresați de profesori, Ministerul Educației a lansat în dezbatere publică ”Statutul elevilor”, un document care ar putea aduce dreptul elevilor de a-și evalua profesorii și după caz, să ceară schimbarea acestora.

Semestrial, elevii din centrele de stat, dar și cele private, vor completa anonim o foaie de evaluare a profesorilor. De asemeni, aceștia ar putea protesta înafara orelor de curs și chiar să ceară schimbarea unui profesor, dacă motivele sunt întemeiate și dacă ideea este susținută de cel puţin două treimi din totalul de elevi ai clasei.

Proiectul elaborat cu sprijinul Consiliului Național al Elevilor a fost pus în dezbatere publică până pe data de 4 iulie. Fiecare cetățean își poate exprima opinia trimițând un e-mail dezbateripublice@edu.gov.ro.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Evenimente

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate