În curând piloții avioanelor ar putea fi câinii. Iată dovada! VIDEO

in Evenimente/Extern/Stiri online

Shadow este un câine salvat dintr-un centru de animale abandonate din Marea Britanie, care a fost învățat în zece săptămâni să piloteze un avion.
Aeronava a fost modificată special pentru animalul care pare mai mult decât calm și sigur pe el în timpului zborului.
Extraordinarul patruped face parte dintr-o echipă de câini atent selecționați, care au fost supuși unui antrenament intensiv de dresaj, aceștia ajungând să poată conduce avionul până la 3000 de metri înălțime.
“În fiecare an 5000 de câini ca Shadow sunt abandonați, am vrut să demonstrăm cât de inteligenți sunt”, a declarat Charlotte Wilde, expert în dresaj și pasager în avionul pilotat de Shadow.

Shadow împreună cu colegii săi de breaslă Reggie și Alfie, pregătește o campanie de publicitate extraordinară, despre care nu sunt oferite detalii, deocamdată.

 

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.