Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

În curând se pot interzice jocurile de noroc. O juristă din Cluj a lansat o campanie în acest sens.

in Evenimente/Stiri online

Ioana Cristea, o juristă din Cluj, a deschis o campanie online, de strângere de semnături în vederea interzicerii jocurilor de noroc în toate locurile publice din România. Ca argumente aduse în sprijinul petiției, femeia spune că România a ajuns o țară invadată de „păcănele” și „nenorocirea e că majoritatea celor dependenți de aparate nu se mai descurcă singuri să iasă din iadul în care au intrat. Și ajutorul vine greu, vine târziu, vine când oamenii deja sunt exasperați de ce se întâmplă. Statul și afaceriștii dibaci fac profit din sărăcia celor care, la șapte dimineața, așteaptă tremurând să se deschidă sala”.

Aproximativ 1000 de persoane au semnat deja petiția, iar Ioana Cristea este convinsă că în urma campaniei, se vor strânge semnăturile a minim 5% din populația cu drept de vot, necesare pentru a înmâna proiectul de hotărâre în fața Guvernului României. Jurista speră că se va ajunge la interzicerea jocurilor de noroc, sau cel puțin mutarea lor în spații specializate tip cazinouri.

Potrivit medicilor de specialitate, dependența de jocuri de noroc se numește „ludomanie” și se definește ca fiind angajarea unei persoane în mod excesiv și repetat în orice tip de activitate care promite câștig ușor de bani, având consecințe negative asupra scopurilor familiare, personale și profesionale.

CITESTE AICI SI POZITIA ASOCIATIE ROMSLOT 

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Evenimente

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate