Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

În Dâmbovița se construiește cea mai mare fabrică de electrocasnice din Europa

in Articole/Economie/Stiri online
În comuna Ulmi, județul Dâmbovița, compania turcă Arcelik, cea care este proprietara mărcii Arctic și care controlează fabrica de electrocasnice Arctic de la Găiești, a cumpărat 70 ha de teren în vederea construirii unei fabrici de electrocasnice care va avea circa 4.000 de angajați. Investiția se ridica la 200 milioane de euro.
Investitorii s-au întâlnit joi cu autoritățile județene din Dâmbovița și au discutat despre fabrica care se va construi în Ulmi și care va fi cea mai mare fabrică de mașini de spălat rufe, mașini de spălat vase și cuptoare cu microunde din Europa. Tehnologia folosită la construirea fabricii va respecta toate normele de protecție a mediului și nu va fi poluantă.
Când se va finaliza, investiția va genera circa 4.000 de locuri de muncă, un număr care este egal cu numărul de locuitori ai comunei Ulmi. (foto: artic.ro)

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Articole

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate