In trenul cu aur din Polonia s-ar afla a 8-a minune a lumii. Rusia solicita sa ii fie remisa orice comoara care se gaseste în trenul nazist

in Extern

Un avocat susține ca Rusia ar putea solicita sa ii fie remisa orice comoara care s-ar putea găsi în trenul nazist descoperit in Polonia saptamana trecuta, ca si compensație de război. Presa poloneza a scris ca in vagoane s-ar putea afla si „ a 8-a minune a lumii ”, furata de nemti de la Sankt Petersburg.

Reprezentanții Rusiei ar trebui, fara niciun dubiu, sa se implice in evaluarea obiectelor care vor fi descoperite in trenul din Polonia. Daca bunurile au fost luate de pe alte teritorii, inclusiv URSS, atunci transportul va trebui inmanat partii ruse, in conformitate cu legile internationale”, a declarat avocatul Mihail Joffe pentru agentia rusa Sputnik, apropiata de Kremlin.

Conform aktual24.ro, avocatul a fost contrazis, insa, de un reprezentat al guvernului polonez. „Conform analizelor derulate impreuna cu avocatii nostri, tot ce va fi gasit in acest tren va merge catre trezoreria statului”, a declarat vice-ministrul Piotr Zuchowski, citat de The Mirror.

Presa a notat ca in vagoanele trenului s-ar putea afla si „Camera de chihlimbar”, cunoscuta si ca „a 8-a minune a lumii”. Aceasta a fost donata tarului Petru de Wilhelm I al Prusiei in 1716. Se estimeaza ca valoarea decoratiunilor este de 300 de milioane de euro.

https://www.youtube.com/watch?v=ZC-2ZGWWxfU

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.