Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

În vacanță cu 22 de pisici

in Evenimente/Extern/Stiri online

Jim Hershberger, un iubitor de animale din Alaska, stăpân pentru 22 de pisici și-a plănuit vara aceasta să o transforme în vacanță. Cum nu s-a îndurat să își lase pisicile singure, bărbatul a decis să le ia cu el. Fiecare mâță beneficiază de spațiul ei privat în cuști speciale, depozitate în camionetă.

De fiecare dată când se oprește din drum, bărbatul lasă curioșii să admire pisicile și stă să povestească despre fiecare animal în parte. Cele 22 de pisici sunt considerate familie, mai ales că iubitorul de animale din Alaska este celibatar pentru nu a întâlnit nicio femeie să îl accepte cu 22 de pisici.

Jim spune că nu se află la prima aventură de acest gen. Într-o iarnă geroasă a plecat la drum cu pisicile și a rămas mai multe zile înzăpezit, fără lumină și mâncare. Protecția animalelor i-a confiscat pisicile și a reușit să le recupereze în instanță. De atunci călătorește cu animalele doar vara.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Evenimente

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate