Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Incendiu într-un Mall nou în Capitală

in Evenimente

Un incendiu a izbucnit sâmbătă în cel mai mai mare centru comercial din Capitală! Nici nu a fost lansat bine în Bucureşti, noul Mega Mall a înregistrat deja primul său incident important. Coincidenţa face ca, chiar în acest week-end, să fie programată lansarea imnului Mega Mall.

În dimineaţa zilei de sâmbătă, în urma unui apel de urgenţă, pompierii s-au deplasat imediat cu şase maşini de intervenţie către sediul shopping center-ului pentru a stinge flăcările care se pare că izbucniseră la una dintre locaţiile situate la etajul doi a clădirii.

Conform ŞtirileProtv.ro, persoanele aflate în zonă au fost evacuate şi pompierii au intervenit cu succes, ei reuşind să stingă incendiul şi să prevină imediat extinderea lui.
Camera de unde se pare că ar fi pornit incendiul are doar 10 metri pătraţi, iar cauza producerii,precum şi pagubele produse sunt încă necunoscute de anchetatori.

Centrul comercial Mega Mall este cel mai mare şi cel mai recent mall inaugurat în Bucureşti. Acesta a fost deschis cu surle şi trâmbiţe cu foarte puţin timp în urmă, pe data de 14 mai 2015, investiţia ajungând la 165 de milioane de euro şi având ca sursă fondul de investiţii sud-african NEPI.

Mega Mall este construit în locul fostei fabrici Electroaparataj, conţine peste 200 de magazine şi are 70.000 de metri pătraţi, din care 10 mii reprezintă suprafaţa destinată food court (restaurante, fast-food-uri, cofetării, cafenele).

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

Latest from Evenimente

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate