Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Încep oficial săpăturile în căutarea trenului nazist cu 300 de tone de aur

in Evenimente/Extern/Stiri online

În august 2015 doi căutători de comori au pus autoritățile din Polonia pe jar după ce au declarat că au descoperit trenul nazist în care se presupune că ar exista o adevărată comoară de 300 de tone de aur, bijuterii și arme. După o lungă birocrație, oficial vor începe săpăturile pentru a elucida misterul.

Se estimează că trenul nazist are 150 de metri lungime, este încărcat cu veritabile comori de aur, arme și documente oficiale din perioada nazistă și că ar fi dispărut fără urmă între kilometrul 61 și 65 pe ruta feroviară Wroclaw-Waldbryzich, Polonia.tren nazist aur.jpg2

Cei doi vânători de comori, care au declarat că dețin informații precise care confirmă că trenul de aur nu este un mit, Andreas Richter și Piotr Koper colaborează cu o echipă de 35 de investigatori polonezi. ”Un tren nu este un ac în carul cu fân. Dacă este acolo îl vom găsi”, a declarat Andrzej Gaik, purtătorul de cuvânt al echipei de cercetători.tren nazist aur

Ministrul adjunct al Culturii, Piotr Zuchowski, a confirmat existența trenului după examinarea unor imagini capturate în zonă de un radar special care a fost folosit pentru studiul de teren. „Personal, sunt 99% sigur de existența trenului, dar în acest moment nu se poate verifica conținutul lui. Este o descoperire excepțională”, a spus Zuchowski.

Pe de altă parte, deși Wroclaw a fost luat cu asalt de vânătorii de comori, cei mai mulți oameni sunt de părere că trenul de aur al naziștilor este doar o legendă.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Evenimente

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate