INCREDIBIL! Agresiunea fetei violate de la VASLUI a fost SURPRINSĂ de CAMERELE DE SUPRAVEGHERE

in Evenimente

Fata violată de la Vaslui a fost ameninţată de prietenii agresorilor. Momentul a fost surprins de camerele de supraveghere, iar incidentul face obiectul unei anchete a poliţiei după ce avocata victimei a depus o plângere.

violatorid_1_22861900

Incidentul s-a produs lunea trecută, în jurul orei 11,30, în timp ce fata iesea de la meditatii, oferite gratuit pentru Bac de Inspectoratul Scolar Judetean Vaslui. Gabriel Ungureanu si Emanuel Cozmâncă au pornit în trombă masina, cu intentia vădită de a o şicana pe fată. Din filmare reiese că ar fi avut chiar si un dialog cu victima pe podul din fata liceului, lucru infirmat de aceasta. Gestul golănesc al celor doi, se pare că face parte dintr-un plan mai amplu al sustinătorilor violatorilor de a arăta opiniei publice că sunt uniti si merg până la capăt în încercarea lor de a o denigra sau speria pe fata violată. Se va vedea ce “actiuni” vor mai pregăti pe 14 august, când este programat un nou termen de judecată al celor sapte violatori scrie romaniatv.net

Citeste si: Imagini socante! A adormit cu castile in urechi in timp ce telefonul era la incarcat! Ingrozitor ce s-a intamplat

Chiar dacă au sustinut că a fost doar o glumă, “glumetii” de la Văleni s-au ales cu dosare de cercetare penală pentru amenintări. Pe filmările camerelor de supraveghere din zona Liceului “Ion Mincu” se vede cum masina condusă de către Gabriel Ungureanu se opreste pe podul de la iesirea din curtea liceului pret de câteva secunde bune. Au fost voci care au sustinut că au făcut acest lucru pentru a se asigura la intrarea pe sosea. Acest lucru este contrazis de filmare. Nici dintr-un sens si nici din celălalt nu se apropia nicio masină, astfel că nu este justificată stationarea atât de îndelungată. Se poate observa apoi cum apare si victima celor sapte violatori, urmărită îndeaproape de masina în care se aflau cei doi sustinători, Emanuel Cozmâncă si Gabriel Iulian Ungureanu. Unul dintre cei doi era cu geamul de la portieră coborât la maxim si cu o mână pe portieră. Când ajunge aproape de fată, întoarce capul spre ea si, se parte că îi spune ceva după care pleacă. Incidentul a putut avea loc si din cauză că, în perioada vacantei, nu prea are cine să asigure paza la intrarea în curtea licelui. De dimineată, până pe la 11.00, la poartă a stat centralistul unitătii de învătământ. Acesta, în momentul incidentului, era la punctul termic pentru a efectua câteva reparatii.

Sustinătorii violatorilor fac valuri înainte de proces

Si de această dată, sustinătorii violatorilor din Văleni au demonstrat că nu au teamă de lege si trăiesc cu impresia că lor nu li se poate întâmpla nimic. De asemenea, presiunea devine una din ce în ce mai mare cu cât se apropie ziua de vineri, 14 august, dată la care este programată o nouă sedintă de judecată la Judecătoria Vaslui. Dacă din partea sustinătorilor fetei violate de cei sapte vălenari au fost anuntate grupuri care să vină la Vaslui să îsi arate sustinerea, se pare că nici cealaltă tabără nu se lasă mai prejos. Acestia au ajuns acum să prolifereze amenintări cu moartea la adresa fetei în speranta că vor reusi să o intimideze si să o determine să renunte la proces. Ceea ce nu au înteles nici acum, în al nouălea ceas, este faptul că nu mai are importantă dacă victima violatorilor îsi retrage sau nu plângerile formulate. Procesul va merge până la capăt.

Citeste si: Tatal romanului condamnat in Malaezia a folosit banii primiti de la Gigi becali pentru renovarea casei si pentru a merge la birt!

Amenintarea cu moartea, una din multele încercãri de intimidare a fetei violate

Gestul golãnesc al acestui tânãr nu este primul, iar dacã nu se iau mãsuri, probabil vor mai urma si altele, asa cum au mai fost. Rudele si sustinãtorii acestora nu s-au sfiit sã sprijine violatorii si au dus o campanie de denigrare a fetei. Reamintim grupul pe Facebook, “Apel cãtre toti cei care o cunosc pe M. R. M (numele fetei) “, creat de Dorina Burada, mama violatorului Silviu Burada. “Vã rugãm, dacã o cunoasteti si ne puteti ajuta, sã lãsati comentarii în acest grup”, era îndemnul acesteia. La fel de “vestit” este si mesajul unui vãlenar, care a postat pe Facebook: “Vrem pedeapsã egalã cu durata plãcerii! Nu se cheamã viol, este doar SEX SURPRIZÔ, “Nu meritãm cinci ani pentru cinci minute de plãcere”. Când violatorilor li s-a aplicat mãsura controlului judiciar, iar Vãleniul s-a umplut de jurnalisti, alti sustinãtori ai acestora au dat declaratii la fel de infame: “Stiti ce ar trebui sã facã tot Vãleniul? Sã vinã toti, asa, sã vã violeze (n.r. amenintare adresatã jurnalistelor), ca sã vedeti violatori, dacã asa strigati în toatã tara”, “S-au pierdut niste bãieti virgini, si-au pierdut virginitatea acolo, cine plãteste?”, “Nu au fãcut nimic, au pupat o fatã”.

VEZI VIDEO AICI

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.