Incredibil, cei şapte tineri din Vaslui nu se liniştesc, ci încearcă noi metode prin care să îşi intimideze victima

in Spiritualitate

Cei şapte violatori din Văleni întrec orice limită, unul din prietenii băieţilor încercând recent o nouă formă de ameninţăre, prin care să o facă pe victimă să tacă. Potrivit mariustuca.ro, prietenul violatorilor s-a apropiat cu maşina de adolescentă, dorindsă o calce sau cel puţin să o înfricoşeze.

Deranjată la culme de încercarea bărbatului de a o înspăimânta pe fată, avocata acesteia a depus o plângere la poliţia din Vaslui, prin care doreşte ca respectivul individ să fie cercetat. Incidentul a avut loc în data de 3 august, când tânăra se întorcea acasă de la meditaţii. Conform sursei menţionate, tânăra a fost nevoită să se ferească de maşină, deoarece putea fi trasă sub roţile autoturismului. Conform declaraţiilor avocatei, victima a suferit un şoc puternic, iar acest lucru i-a adâncit starea de nelinişte în care se află.

Gestul necugetat a fost comis chiar de Emanuel Cosmîncă, localnicul care, cu câteva săptămâni în urmă, şi-a bătut joc de jurnaliştii care se aflau în Văleni, jignindu-i în diferite moduri: “N-aveţi pâine, oăi!?”

Se pare că tupeul celor şapte violatori nu are limite. Aceştia au sfidat un popor întreg, dar şi legea a fost de partea lor, lăsându-i sub control judiciar. Cele două tabere devin din ce în ce mai aprinse, o parte dorind ca băieţii să primească pedeapsa maximă, în timp ce o altă parte o acuză pe tânără şi încearcă nenumărate metode prin care să o reducă la tăcere.

Din cauza nenorocirii care s-a abătut asupra ei, victima nu a putut să-şi susţină în vară examenul de bacalaureat. Acum, că apele s-au mai limpezit, adolescenta a început să meargă la meditaţii, pentru a se putea prezenta la sesiunea din toamnă. Conform unei declaraţii apărute în presă, victima îşi doreşte foarte mult să poată să treacă peste acest eveniment să îşi ia examenul de bacalaureat, apoi să se înscrie la o facultate. Potrivit psihologilor, tânăra este pe drumul cel bun, încearcă treptat să îşi revină, să uite trecutul şi doreşte foarte mult să reuşească în viaţă, dar la fel de mult îşi doreşte ca agresorii să plătească pentru fapta lor.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.