Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

INCREDIBIL DAR ADEVĂRAT! „Metoda accidentul” încă mai face victime în România

in Articole/Justitie/Stiri online
Nu contează că prin toate mijloacele mass-media au fost atenționați românii să se ferească de „metoda accidentul” și a fost descris în ce constă această infracțiune. Încă mai există români de a căror naivitate profită infractorii. 
 In ce constă „Metoda accidentul”: Infractorii dau telefoane alarmante victimelor, le povestesc despre persoane apropiate aflate în impas și apoi încaseaza direct de la păcăliți sume de bani cuprinse între 2.000 de lei și 7.000 de euro, pretinzând ca banii ajung la rudele peste care s-a abătut necazul.
 Polițiștii cercetează cazuri ale unor oameni înșelați prin această metodă în mai multe  județe din țara: Dâmbovița, Prahova,Harghita.
 Interesant este că în Ploiești înșelăciunea era înfăptuită de 8 indivizi, dintre care doi coordonau rețeaua, deși erau închiși. Ei reușeau ca din penitenciar să-i convingă pe creduli și apoi își trimiteau complicii să strângă banii. În Prahova numărul păcăliților din ultima perioadă este de 14.
 În ultimele zile, în județul Dâmbovița s-au înregistrat 5 plângeri, iar o pensionară le-a umplut deja buzunarele escrocilor cu suma de 9.000 de lei.
 Un bărbat în vârstă de 77 de ani din Târgoviște a dat fuga la bancă să scoată 3.000 de euro deoarece a fost anunțat telefonic că fiul său a avut un grav accident în Norvegia și că avea nevoie de bani pentru tratamente. Norocul lui a fost că angajatele băncii, bănuind că ceva nu este în regulă, l-au oprit să dea banii necunoscuților și au sunat la 112.
 În Odorheiu Secuiesc au fost înșelate 3 persoane, de un infractor bucureștean care era condamnat pentru omor. Și acest infractor acționa din închisoare.
 Ne adresăm tuturor oamenilor, dar mai ales celor în vârstă, să verifice telefoanele primite și să-și sune rudele care se pretinde că sunt în impas. Dacă constată că s-a încercat înșelarea lor, să anunțe Poliția.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Articole

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate