Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Incredibil, dar adevărat! Nu ai plătit datoria de 1 ban la furnizorul de energie electrică, riști să ți se rezilieze contractul

in Articole/Diverse/Stiri online
Unde este lege, nu este tocmeală! Cei care dau tunuri de miliarde de lei economiei naționale nu sunt sancționați, dar plătitorul cinstit care de multe ori își ia de la gură pentru a fi la zi cu plata datoriilor către furnizori, dacă nu citește o factură cap-coadă, poate să pățească  ceea ce a pățit o familie din Bacău.
 Acești oameni au primit de la furnizorul de energie electrică e.on Energie România  o notificare de reziliere a contractului de furnizare a energiei electrice deoarece: „nu v-ați  îndeplinit obligațiile de plată a facturilor restante și a majorărilor de întârziere calculate la debitul principal, în valoare totală de 0.01 lei, datorie cu care figurați în evidențele noastre(…)”
 Te crucești când vezi de unde provine datoria:”regularizare certificate verzi” pe anul 2015.
 Termenul de plată al „datoriei” este 03.04.2017  și se mai spune că din data de 04.04 2017 se va rezilia contractul pentru neplată.
 Si pentru ca bugetul furnizorului de energie electrică să nu sufere, oamenii vor fi dați în judecată pentru recuperarea creanțelor și dacă în termen de 12 luni nu își vor achita datoria, vor fi și decuplați de la rețeaua de curent electric.  (foto:Bacau.net)
Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Articole

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate