Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

INCREDIBIL! Google MAPS prezinta Transilvania ca Regiune Maghiara

in Articole

Pe 26 ianuarie, a fost publicată în Monitorul Oficial o iniţiativă prin care Ţinutul Secuiesc să fie autonom. Dar e şi pe Google Maps de ceva timp. Cum a ajuns acolo?
Dacă ai căutat vreodată Ţinutul Secuiesc pe Google Maps, probabil nu l-ai găsit. Circulă însă o hartă marcată cu roşu, în interiorul Transilvaniei, cu această zonă. Numele în engleză este „Szekely Hungarian Region“. Cuprinde oraşe precum Târgu Mureş, Miercurea Ciuc, Sfântu Gheorghe sau Reghin. Rezultatele acestei căutări au fost vizualizate, la ora redactării acestui articol, de peste 110.000 de ori. Există şi un text de prezentare a regiunii.

„Această zonă compusă din trei judeţe este cunoscută cel mai des drept Szeklerland (în germană – n.r.) şi în această regiune se regăseşte cea mai mare populaţie de etnici maghiari. Tot aici locuiesc şi cei mai mulţi membri ai minorităţii etnice a ceangăilor – în munţi spre est şi aproape de oraşul Braşov“, se arată în descrierea de pe site.

Cum s-a întâmplat asta? Totuşi, apare de câţiva ani aşa, o menţiune fiind pe un forum în 2015. Şi Google nu are nicio legătură directă cu harta, deoarece oricine îşi poate face o hartă. Mai precis, îşi poate face un traseu. Cum cineva a marcat Transilvania şi Ţinutul Secuiesc, aşa cineva poate marca Moldova drept „tărâm românesc“ în My Maps. Practic, oricine vrea îşi face un strat al său, care va fi vizibil şi pentru alţii. Poate fi o unealtă foarte bună pentru afaceri, pasionaţi de ciclism sau echipaje de salvamontişti, de exemplu.  Deocamdată, nici Google, nici alte companii de hărţi nu au început să traseze graniţe, enclave şi ţinuturi autonome încă nedecise. Dar, cu siguranţă, asta va alimenta naţionalismul multora. Condiţiile de folosire a platformei sunt disponibile aici.

Deci e clar ce se pregateste: dezbinarea Romaniei si impunerea Casei Regale la conducerea Transilvaniei!!! VEZI AICI

VEZI AICI
Citeste mai mult: adevarul.ro

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Articole

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate