Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Indemnizatie de somaj pentru o perioada de sase luni pentru absolventii de liceu!

in Evenimente

Acesti tineri pot solicita o indemnizatie de somaj pentru o perioada de sase luni daca se inregistreaza ca o persoana care se afla in cautarea unui loc de munca. Ei trebuie sa faca asta in cel mult 60 de zile calendaristice de la data absolvirii, informeaza cei de la Agentia Municipaa pentru Ocuparea Fortei de Munca Bucuresti.

Indemnizatia reprezinta 50% din valoarea indicatorului social de referinta al asigurarilor pentru somaj si stimulatii ocuparii fortei de munca in vigoare scrie stirilekanald.ro

Pentru a beneficia de acest lucru, tinerii trebuie sa depuna actele in maximum 60 de zile calendaristice de cand au terminat o institutie de invatamant si trebuie sa o faca la agentia de ocupare a fortei de munca pe raza careia isi are domiciliul.

Au nevoie de urmatoarele acte: actul de identitate (original si copie), actele de studii si de calificare sau adeverinta din care sa rezulte data absolvirii (original si copie), adeverinta medicala din care sa rezulte ca persoana este clinic sanatoasa sau apta de munca ori ca are eventuale restrictii medicale.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Evenimente

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate