Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Inexplicabil! Satul care doarme. Blestemul oamenilor care dorm cu zilele

in Evenimente/Extern/Stiri online

Kalachi, un sat din Kazahstan, pare a fi blestemat și sub vraja unui duh al somnului. Doar aici oamenii pică într-un somn adânc fără explicație. Dorm zile în șir, pe unde apucă, iar când se trezesc nu își amintesc cum au căzut victime straniului fenomen. Unul din 10 locuitori sunt afectați, iar sătenii au ajuns să le fie frică să mai doarmă, nefiind siguri că se vor mai trezi.

O echipă de jurnaliști RTD s-au deplasat în Kalachi pentru a investiga cauzele epidemiei de somn a oamenilor. Nimeni și nimic însă nu poate explica bizarul fenomen, care afectează atât bătrâni cât și copiii. Aceștia au explicat că pur și simplu pică secerați de oboseală, iar în unele cazuri somnul a durat și câte o săptămână. De asemeni, persoanele afectate mai spun că au halucinații, pierderi de memorie și stări frecvente de amețeală. Ceea ce adâncește misterul este că fenomenul durează doar de câțiva ani.

Potrivit unor cercetători care au efectuat diverse studii în zonă, epidemia de somn este provocată de aerul încărcat de radiații din cauza minei de uraniu din apropiere. Cu toate acestea, foști mineri îi contrazic și spun că nimeni nu a suferit de somn cronic în timpul orelor de muncă din mină. Până acum sutele de cercetări făcute în Kalachi nu au stabilit cauzele straniului fenomen, iar oamenii sunt de părere că un blestem s-a abătut asupra lor. Cu toate acestea, autoritățile au decis ca oamenii să fie mutați din sat până la finele acestui an.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Evenimente

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate