Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Înființarea benzilor unice pentru autobuze a dus în zona de Nord a Capitalei la un blocaj in trafic al șoferilor de peste două ore

in Articole/Stiri online

Primăria Generală a Capitalei a decis înființarea mai multor benzi unice pentru autobuzele și troleibuzele RATB în scopul fluidizării traficului, în zona de Nord a Bucureștiului, pe DN1. Măsura luată de primărie, în loc să ușureze traficul, a dat naștere la un ambuteiaj de două ore, care s-a întins pe aproape 16 kilometri, coloana de mașini formându-se de la Podul Băneasa.
Deoarece banda unică RATB începe imediat după ieșirea din pasajul de la Băneasa și intersecția cu str. Dobrogeanu Gherea și s-a micșorat numărul de benzi destinate traficului rutier la două, iar fluxul foarte mare de mașini a făcut ca DN1 să se aglomereze, s-a creat blocajul.
Blocajul i-a făcut pe șoferii din zona de Nord să caute alte intrări în București și s-a ajuns la alte blocaje pe Colentina, Andronache, Pipera.
Șoferii au așteptat, s-au enervat, au înjurat, au căutat variante, dar în cele din urmă nu au avut ce să facă și au acceptat situația creată de această măsură, care a obținut un efect contrar a ceea ce s-a urmărit. Astfel, o idee bună s-a transformat luni într-un coșmar. (foto: Revista 22)

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Articole

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate