Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Informare oficială din partea Universității București! Fostul premier Victor Ponta primește o lovitură extrem de grea

in Politic

Conform noii legislații, Universitatea are dreptul să ceară retragerea titlului de doctor, dacă se constată un plagiat. Acest titlu poate fi retras printr-un simplu Ordin de ministru.

Fostul premier Victor Ponta primește o lovitură extrem de grea: Universitatea București solicită, din nou, retragerea titlului de doctor în drept.

125606_1-620x400

Jurnalista Emilia Șercan, specializată în problemele legate de plagiat ale politicienilor, anunță că a primit o informare oficială din partea Universității București.

”Dragi prieteni, imi face o mare placere sa va anunt in exclusivitate ca Universitatea din Bucuresti a trimis astazi, din nou, Ministerului Educatiei dosarul care probeaza plagiatul lui Victor Ponta, impreuna cu solicitarea adresata ministrului Educatiei Adrian Curaj de a se folosi de prerogativele pe care actuala lege a educatiei i le confera pentru a anula Ordinul de Ministru prin care Victor Ponta a obtinut titlul de doctor”, scrie Emilia Șercan, pe pagina personală de Facebook.

Problema este mai complexă pentru Victor Ponta. El a intrat în Baroul București pe baza titlului de doctor, fără a mai da examen, iar dacă acest titlu îi va fi retras își pierde și dreptul de a profesa ca avocat.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Politic

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate