Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Informaticianul roman care a refuzat TWITTER! A reuşit să intre în aplicaţie cu ajutorul numărului de telefon.

in Informatica

Dacă folosiţi aplicaţie twitter pe telefonul mobil şi vă conectaţi cu ajutorul numărului de telefon, trebuie să ştiţi că acest lucru i se datorează informaticianului gorjean Bogdan Ţîrcă, care a urmat, anul trecut, un stagiu de internship la renumita companie americană. A primit o ofertă de angajare, la sediul central din San Francisco, dar a preferat să se întoarcă în România pentru a dezvolta un program destinat tinerilor şi dragostei.

646x404 (2)

Bogdan a plecat la Twitter în vara anului trecut, după ce a susţinut mai multe teste online şi un interviu telefonic. „Un prieten care fusese la un internship mi-a depus CV-ul la Twitter, iar după o săptămână am fost contactat. A urmat proba interviului. Am vorbit cu un interviator de la Twitter care mi-a dat un anumit lucru de făcut. Vorbeam telefonic şi scriam într-un editor text la care aveau şi ei acces. Trebuia să rezolv câteva probleme de algoritmică, similare cu cele date la liceu, la olimpiadă.

A mers bine. Au fost patru teste online şi telefonice. Vor să vadă nu neapărat că eşti capabil să rezolvi o problemă, dar şi modul de abordare şi în care judeci rezolvarea problemei. Am fost acceptat în februaire 2014 şi am fost întrebat când vreau să vin şi le-am spus că în iunie, după ce termin facultatea.

Am ajuns în SUA la 1 iulie şi am început activitatea. Am ajuns acolo cu încă doi români, unul dintre ei fiind prietenul care m-a recomandat. Acolo am mai dat peste câţiva români cu trei-patru ani mai mari. Am locuit împreună cu trei români şi la un moment dat ajunsesem şi patru.Avionul, masa la birou şi cazarea au fost suportate de catre companie.

Pentru cheltuieli suplimentare aveam şi salariu, care era de câteva mii de dolari. Dacă erai angajat cu drepturi depline, aveai un salariu mai mare şi acţiuni care dublau salariu“, ne relatează Bogdan.

Înregistrarea cu ajutorul numărului telefonului mobil

Bogdan a reuşit să realizeze un lucru foarte important şi folosit de o mare parte dintre utilizatorii de twitter pe telefoanele mobile: să se înregistreze şi să intre în aplicaţie cu ajutorul numărului de telefon.

Citeste mai mult: adev.ro/npl4fv

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

Latest from Informatica

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate