Informatii de ULTIMA ORA! Avocat din SIBIU acuzatii grave asupra lui Iohannis. Detine documente incriminatorii despre obtinerea caselor

in Evenimente

In randurile de mai jos va prezentam o discutie purtata pe pagina de Facebook a avocatei Doina Mioara Bucsa din SIBIU sustinatoare PSD:

„Fata ascunsa a unui individ care este de profesie instigator . In primaria Sibiu a procedat in acelasi mod …a decimat vechii angajati pentru ca se temea ca acestia stiu ceva despre dosarele cu casele …de fapt eu eram cea care stiam totul si detineam documentele ,…a inlocuit adevarati profesionisti ,cu niste tineri care nu stiu nimic .

Ati intrat in capcana lui fara sa va dati seama …acest om a cumparat casa de care se face acum vorbire de la soacra si sotia lui ,falsi mostenitori .cu 5000lei .Din 1997 ii chinueiste pe fosti propietari cu procese ….au ajuns la varsta de 85 de ani …sunt neputinciosi …o parte au murit …avocatul Vulcan ii reprezinta PENTRU CA ESTE OM ,…nu guvernul este incapabil ,Iohannis este un om de profesie Primar ,acum Presedinte ! In momentul ridicarii imunitatii s-ar face dosar penal …Prima vizita cand a ajuns la Bucuresti a facut-o la Kovesi ,prietena lui din Sibiu ! DE CE ?!

Sunt multe de spus …multi cunoastem adevarata fata a acestui om .Sunteti prietena cu Jeni Florescu …poat ea stie sa va spuna mai multe …eu pot sa scriu mult …dar nu merita.In ce priveste punctul dvs.de vedere este logic ,pana la un punct …si aici ma refer la OMUL GRINDEANU ,om cu un IQ foarte mare ,cu foarte mult bun simt ,care nu a intrat in polemica cu nimeni !” Mesajul avocatei Doina Mioara Bucsa pe pagina de facebook personala


Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.