Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Înfricoșătorul OM-CAPRĂ. Creatură umanoidă cu înfățișare de capră a fost filmată în mai multe zone din SUA

in Curiozitati

Omul-Capră a fost văzut de mai multe persoane în trei state ale Americii, stârnind curiozitatea oamenilor de știință. Martorii oculari descriu apariția, ca fiind o creatură umanoidă, asemănătoare unei capre, cu blană și coarne foarte mari, informează evz.ro.

Potrivit relatărilor presei americane, „demonul” a fost văzut în statele Winconsin și Texas. Informațiile au readus în atenția opiniei publice o legendă veche, care amintește despre un experiment eșuat, între ADN-ul uman cu cel al unei capre. Pentru prima dată, Omul-Capră a fost zărit de câțiva excursioniști în anul 1957, într-o peșteră izolată din Maryland.

De-a lungul timpului hominidul a fost învinuit de uciderea mai multor persoane care vizitau locurile din apropierea peșterii unde aceasta se adăpostea. În timp ce își omora victimele, se auzeau strigăte venite ca “din iad”, se menționează în pagina electronică a site-ului Strange Mysteries. Nu există informații care să confirme dacă crimele sunt comise în scopul obținerii hranei. Umanoidul biped are o înălțime de aproape 7 metri, iar în contact cu oamenii a dat dovadă de o agresivitate șocantă. Înfățișarea sa este similară unor personaje mitologice. În prezent, singurele dovezi ale existenței Omului Capră sunt fotografiile și înregistrările, realizate de martori.

Zilnic cercetătorii realizează în numele științei, experimente pe plante, animale sau oameni. Datorită evoluției ingineriei genetice, oamenii de știință pot crea diferite forme de viață, a căror existență nu a fost înregistrată până acum pe pământ. În vara anului 2013, cotidianul The Independent relata despre implantarea cromozomului uman în celulele șoarecilor.

Descoperirea a fost considerată un succes la vremea respectivă, fiind un pas important în evoluția medicinei umane. Prin succesul acestui experiment, cercetătorii sperau să găsească noi tratamente pentru vindecarea mai multor boli. Un alt caz similar este cel publicat de Lifenews.com. Cercetătorii de la Universitatea din Wisconsin au îmbunătățit nivelul de inteligență al șoarecilor, prin transferul celelor umane în creierul animalelor de laborator.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Curiozitati

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate