Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Ingenunghem la picioarele ei! Fetița fără mâini care a făcut juriul de la ROMÂNII AU TALENT sa plângă. A cântat la pian cu picioarele. #RESPECT LORELAI

in Spiritualitate

A facut o sala întreaga sa plângă, o fetita înger! Emoțiile au trecut si dincolo de ecrane, totul a fost cuprins de emoție! A primit al 3-lea Golden Buzz de la Mihaela Radulescu si a fost trimisa direct in semifinala.

A meritat!! A cantat a cântat vocal și la pian, cu degetele de la picioare piesa “A million stars” un moment plin de emotie!!! In ciuda faptului ca nu are maini, a dovedit ca viata ne ofera lectii de viata zilnic.

Povestea cutremurătoare de viață pe care o are fetița, i-a emoționat pe toți. „Am venit cu mama Vio. Eu am fost abandonată la naștere, iar mama Vio m-a adoptat de la vârsta de 2 luni”, a spus fetița în fața tuturor.

O poveste incredibilă, un concurent cu un talent de neimaginat, un moment fabulos pe scena Românii au talent!, vinery seara, 10 martie.  Cel de-al treilea golden buzz al sezonului  a fost apăsat astăzi pentru cel mai emoționant moment prezentat vreodată în competiție. „ Cel mai mult m-a impresionat cand a inceput sa planga si nu isi putea sterge lacrimile, si cand a vrut sa ma stanga in brate, dar de fapt nu avea cum pentru ca nu are manute”, a spus Mihaela Rădulescu.„Nouă ne-ai dat o lectie. Priviti ce om fericit este”, a marturisit Pavel Bartos.

Un număr care  i-a făcut pe toți să lăcrimeze: jurați, prezentatori și public.  E peste puterea mea, dar în același timp e marea bucurie de a constata ce pot face oamenii.”, declară Andi. Sunt în stare de șoc, serios!”,  spune uimită Andra. Florin Călinescu a rămas fără cuvinte și nu și-a mai putut stăpâni lacrimile.

In urmă cu 13 ani, Veronica Pârvulescu, asistent maternal, a văzut la televizor că o fetiţă fără mâini fusese părăsită la Maternitatea din Târgovişte. A mers să-i facă o vizită şi a fost dragoste la prima vedere. Femeia a decis să o înfieze pe micuţă şi povesteşte că Alberta, pe numele ei de scemnă Lorelai, nu a vorbit timp de trei ani şi nu a mers până la patru ani. Acum, Lorelai are 13 ani şi reuşeşte să schimbe mentalităţi.

Fetiţa se află la a patra carte scrisă cu degetele de la picioare. În lucrare, micuţa vorbeşte despre personalităţi ale vieţii culturale care încă mai trăiesc sau care au trecut în nefiinţă şi pe care a avut ocazia să le cunoască.

Vorbeşte cu îngerii

Alberta Moşneguţu a strâns zeci de premii la concursuri de muzică, poezie şi pictură. Pictează cu pensulă şi culori la fel de uşor cum tastează la laptop. Fetiţa spune că, de multe ori, se simte vegheată de îngerul ei păzitor şi chiar vorbeşte în gând cu el. Am un înger al meu şi vorbim în gând. Are o voce groasă, bărbătească. Îmi cere să cânt şi spune că sunt una dintre vocile din corul de sus, din cer. De aceea am scris într-o poezie că eu sunt şi în cer, şi pe pământ. El îmi spune cum să scriu şi ce să scriu“.

Mama ei o completează: „Sunt ca nişte apariţii, îi vin numai atunci când e foarte speriată de ceva. Prima dată, mi-a spus că îngerul i-a vorbit acum doi ani, într-o zi când eram în microbuz. Era şapte seara, s-a înnoptat brusc şi a venit o vijelie foarte mare. Era ca o minitornadă, iar oamenii s-au speriat atât de tare, încât au început să se roage. Ea era blocată de frică, n-a scos un cuvânt. Apoi mi-a povestit că auzise vocea aceea care îi spunea că va ajunge cu bine acasă. Şi i-a mai spus să nu se sperie de felul în care arată, căci a venit aşa cu un scop pe lume“.
Surse: libertatea.ro, adevarul.ro

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Spiritualitate

BRUMAR ADUCE SANATATE

Pâș-pâș-pâș pe furis, Doamna Toamna isi cam ia talpasita. Si lasa loc,
Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate