Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Inregistrarea partidului Miscarea Populara, condus de Traian Basescu, a fost respinsa definitiv de instanta.

in Politic

Tribunalul Bucuresti admisese in 15 decembrie 2015 cererea de inregistrare a formatiunii politice „Miscarea Populara”, reprezentata de Traian Basescu, Eugen Tomac, Cristian Diaconescu si Dorel Onaca, aminteste News.ro.

Traian-Basescu-PMP-Iasi-foto-Dan-Luca-20

Decizia tribunalului a fost contestata la Curtea de Apel Bucuresti de catre procurorii Parchetului Tribunalului Bucuresti.

Vineri, instanta a admis apelul procurorilor, a schimbat sentinta Tribunalului Bucuresti si a respins cererea de inregistrare a partidului.

Decizia de la Curtea de Apel a fost luata cu opinie separata a judecatorului Aglaia Valan, in sensul respingerii apelului ca nefondat.

In registrul partidelor mai exista insa in continuare partidul „Miscarea Populara”, al carui presedinte este Eugen Tomac.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Politic

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate