Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Insuficienţa cardiacă

in Sanatate

insuficienta-cardiaca

1. Se va lua câte o linguriţă de miere, amestecată cu lapte sau brânză de vaci, de 2-3ori pe zi.

2. Se vor consuma câte 100g de brânză de vaci pe zi.

3. Se va mesteca coaja de lămâie, care este bogată în uleiuri eterice.

4. Se va înghiţi câte un căţel mare de usturoi pe zi (se poate şi tăia mărunt şi mânca cu o bucaţică de pâine neagră).

5. Se toarnă apă peste boabe de ovăz 1:10 şi se lasă 24 de ore, după care se strecoară. Se bea câte 1/4 pahar de 2-3ori pe zi.

6.Peste 100g fulgi de ovăz se toarnă un litru de apă rece. Se lasă 4 ore, iar apoi se fierbe până ce amestecul se îngroaşă.

7.Peste o linguriţă flori de lăcrămioare se toarnă un pahar de apă clocotită. Se fierbe 10 min, se lasă să se răcească, după care se strecoară. Se va lua câte o lingură, de 3 ori pe zi.

8.Peste o lingură de rădăcină mărunţită de valeriană se toarnă un pahar de apă rece. Se lasă 8-12 ore, după care se strecoară. Se ia câte o lingură, de 3-4 ori pe zi.

9.Peste 4 linguri de talpa gâştei se toarnă 2 pahare de apă clocotită. Se fierbe la baie de abur 15 min, se lasă la răcit şi se strecoară. Se mai fierbe până se ajunge la jumătate din cantitatea iniţială. Se ia câte 1/3 pahar, de 2ori pe zi, cu 1ora înainte de masă.

10.Se prepară o tinctură de talpa gâştei 1:5. Se iau câte 30-50picături, de 3-4 ori pe zi.

11.Peste o linguriţă de frunze de mentă se toarnă un pahar de apă clocotită. Se lasă să infuzeze, după care se strecoară. Se bea pe stomacul gol, cu 1/2 oră înainte de masă.

12.Peste 1-2 linguriţe de cicoare (plantă mărunţită) se toarnă un pahar de apă clocotită. Se lasă să infuzeze 20 min, după care se strecoară. Se bea câte 1/2 pahar de 2-3ori pe zi, înainte de masă.

13.Peste 2-3 linguri de sunătoare se toarnă 2 pahare de apă clocotită. Se lasă să infuzeze. Se bea câte 1/2 pahar, de 3-4 ori pe zi, înainte de masă.

14.Peste o lingură de fructe de păducel se toarnă un pahar de apă clocotită. Se lasă 2 ore în termos. Se iau câte 1-2 linguri de 3-4 ori pe zi, înainte de masă.

15.Peste 10g fructe de păducel se toarnă 100 ml votcă şi se lasă 10 zile. Se iau câte 10 picături în 1/2 pahar de apă, de 3 ori pe zi, înainte de masă.

16.Se amestecă 15g talpa gâştei, 15g siminoc, 15g flori de păducel şi 5g flori de muşeţel. Peste o lingură de amestec se toarnă un pahar de apă clocotită şi se lasă 8 ore. Se bea câte 1/2 pahar, de 3 ori pe zi, la 1 oră după masă.

17.Se amestecă o lingură rădăcină de valeriană, 2 linguri fructe de anason, o lingură coada şoricelului şi o lingură frunze de roiniţă. Peste o lingură de amestec se toarnă un pahar de apă clocotită. Se lasă 30min, după care se strecoară. Se bea pe tot parcursul zilei.

18.Se amestecă 5 linguri coada şoricelului, 4 linguri sunătoare şi o lingură flori de arnică. Peste o lingură de amestec se toarnă un pahar de apă rece. Se lasă 3 ore, după care se fierbe 5 min. Se bea pe parcursul unei zile.

Aritmii cardiace

1.Suc de ridiche neagră: câte o lingură, simplu sau amestecat cu miere în proporţii egale, de 2-3 ori pe zi.

2.Peste 2 linguriţe flori de gălbenele se toarnă 2 pahare de apă clocotită. Se lasă o oră. Se bea câte 1/4 pahar, de 4 ori pe zi.

3.Peste o lingură de coada-calului se toarnă 2 pahare de apă clocotită. Se lasă 2-3 ore. Se ia câte o lingură, de 5-6 ori pe zi.

4.Se vor face băi cu rădăcină de valeriană 200-300 ml de decoct de rădăcină de valeriană.

Palpitaţii

1. Peste 1-2 linguriţe flori de albăstrele se toarnă un pahar de apă clocotită. Se lasă o oră. Se bea câte 1/4 pahar, de 2 ori pe zi, cu 20min înainte de masă.

2.Peste 15g de roiniţă se toarnă un pahar de apă clocotită. Se lasă 30min. Se iau câte 1-2 linguri, de 5-6 ori pe zi.

3.Peste o linguriţă rădăcină de iarbă mare se toarnă 2 pahare de apă clocotită. Se fierbe 15 min, se lasă să se răcească, după care se strecoară. Se iau câte 2 linguri la o oră.

4.Se amestecă câte 25g rădăcină de valeriană, talpa gâştei şi fructe de chimen. Peste 10g de amestec se toarnă un pahar de apă clocotită şi se lasă 30 min, după care se strecoară. Se beau câte 1/3 pahar, de 2-3 ori pe zi.

5.Se amestecă 2 linguri rădăcină de valeriană cu 2 linguri de talpa gâştei şi câte o lingură de coada şoricelului şi anason. Peste o lingură de amestec se toarnă un pahar de apă clocotită şi se lasă 30 min, după care se strecoară. Se bea câte 1/3pahar, de 2-3 ori pe zi.

6.Se amestecă 2 linguri de coada calului cu 3 linguri troscot şi 5 linguri de flori de păducel. Peste o lingură de amestec se toarnă un pahar de apă clocotită şi se lasă peste noapte în termos. Se bea câte 1/3 – 1/4 pahar, de 3-4 ori pe zi.

Insuficienţa cardiacă cu edeme

1.Se pisează 4 linguri de seminţe de pătrunjel. Se toarnă un pahar de apă clocotită şi se fierbe 5 min, după care se răceşte şi se strecoară. Se ia câte o lingură, de 4-6 ori pe zi.

2.Peste 2 linguri de coada calului se toarnă un pahar de apă clocotită. Se lasă 20 min, după care se strecoară. Se bea câte 1/3 pahar, de 4 ori pe zi.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

Latest from Sanatate

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate